Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Termokrus

Der er 25 varer.

Termokrus - perfekt temperatur

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme? Så har du brug for et termokrus af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som ...

Termokrus - perfekt temperatur

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme? Så har du brug for et termokrus af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som lukker tæt, som passer i en kopholder og som er let at drikke af - altså et termokrus, som du uden problemer kan tage med dig, når du er på farten! Hos NORU har vi nogen af de bedste og mest populære af slagsen:

 

Kinto Travel Tumbler

Kinto's super praktiske Travel Tumbler er i et flot og tidsløst design og kan holde temperaturen på både kolde og varme drikke i helt op til 6 timer! Termokruset er designet så genialt, at man simpelthen skruer låget helt af, når man skal drikke - designet gør nemlig, at kaffen ved normal brug af kruset ikke skvulper ud over kanten, selvom låget er skruet af. Det betyder, at man kan drikke fra alle sider af kruset, uden at man er nødt til at vende og dreje det, for at finde en lillebitte drikkeåbning. Samtidig er åbningen stor nok til, at man kan putte isterninger til kolde læskedrikke i kruset, ligesom den store åbning også gør kruset ret let at rengøre. Krusets låg er i øvrigt sikret, så det ikke lækker, når det er skruet på. Og så passer Travel Tumbler i øvrigt meget fint i de fleste kopholdere og holdere til drikkedunke i biler, barnevogne, på cykler etc.

Travel Tumbler termokruset er lavet i to lag rustfrit stål med vacuum imellem og med et folie-lag på indersiden, som gør, at kruset - udover at holde på temperaturen - ikke bliver varmt på ydersiden og dermed svært at holde på, selvom det rummer eksempelvis meget varm kaffe, te eller kakao.

Hos NORU kan du erhverve dig den lækre Travel Tumbler i to forskellige størrelser, i farverne rød, coyote, turkis, hvid, sort, khaki, sølv og stål - og alle i et meget lækkert og stilrent design. 

Koziol Aroma To Go og Safe To Go

Hos NORU kan du også få to forskellige fantastiske termokopper fra Koziol. Og de ikke bare funktionelle, men også pæne at se på!

  • Aroma To Go kruset er lavet i miljøvenlig termo-plast med en isolerende kerne, og låget er let at tage af og sætte på. Dette krus er produceret i Tyskland under bæredygtige forhold, er 100% genanvendeligt og fri for kemikalier, og så tåler det at blive vasket op i maskine - så det er super let at rengøre!

  • Safe To-Go kruset er i et lækkert og sjovt design og har et praktisk låg, som gør, at man kan drikke fra alle sider af kruset. Låget kan naturligvis også lukkes helt tæt i. Termokruset er lavet i hård og brudsikker plast - og så er det helt fri for melamin og BPA. Dette termokrus tåler ligesom Aroma To Go også at blive rengjort i opvaskemaskine.

Bloomingville Seek kop 

Kender du Seek kopperne fra Bloomingville? De er ret skønne! Seek kopperne er lavet i lækkert stentøj, har et godt silikonelåg - og så er de designet, så de præcis ligner klassiske engangs-kaffekrus med låg! De fås i to forskellige grønne nuancer med blomster og sorte låg, de rummer 400 ml., og så kan de gå både i ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine - dog uden låg!

Se alle NORUs forskellige varianter af termokrus og -flasker nedenfor.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 25