Filtrér produkter

Termokrus

Termokrus

Kinto's praktiske Travel Tumbler er i et flot og tidsløst design. Termokruset kan holde temperaturen på både kolde- og varme drikke i helt op til 6 timer. Termokruset har også den lækre åbning i toppen, som gør, at du nu kan drikke din kaffe eller te fra alle sider af koppen, samtidig med at kruset stadig holder tæt. Læs mere om Travel Tumbler t...

Læs mindre

Kinto's praktiske Travel Tumbler er i et flot og tidsløst design. Termokruset kan holde temperaturen på både kolde- og varme drikke i helt op til 6 timer. Termokruset har også den lækre åbning i toppen, som gør, at du nu kan drikke din kaffe eller te fra alle sider af koppen, samtidig med at kruset stadig holder tæt. Læs mere om Travel Tumbler termokrus nederst på siden.

 

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller af at din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme? Så har du brug for et termokrus, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid - og som du uden problemer kan tage med dig, når du er på farten!

 

NORUS skønne termokrus

Hos NORU kan du erhverve dig skønne Travel Tumbler termokrus fra japanske KINTO i forskellige størrelser, i forskellige farver og alle i meget lækkert stilrent design. Termokrusene - som er meget populære hos NORUs kunder - er lavet til at tage med sig, og de kan bruges både til varme og kolde drikke, kan holde temperaturen i op til 6 timer, og passer meget fint i langt de fleste kopholdere og holdere til drikkedunke i biler, barnevogne, på cykler etc.

Travel Tumbler termokruset er lavet i to lag rustfrit stål med vacuum imellem og med et folielag på indersiden, som gør, at det - udover at holde på temperaturen - ikke bliver varmt på ydersiden og dermed svært at holde på, selvom det rummer eksempelvis meget varm kaffe, te eller kakao.

Travel Tumbler er super let at drikke af, da man - i modsætning til hvad der er tilfældet for mange termokrus - ikke blot drikker af et lille hul i låget, men simpelthen skruer hele låget af, så man kan drikke fra alle sider af åbningen. Kruset er designet, så indholdet ikke skvulper ud over det hele, selvom låget er skruet af. Samtidig er åbningen stor nok til, at man kan putte isterninger i kruset, ligesom den store åbning også gør kruset en del lettere at rengøre. Krusets låg er i øvrigt sikret, så det ikke lækker, når det er skruet på.

Da termokruset er lavet i rustfrit stål, kan det - ved rigtig brug - holde i mange mange år! 

 

KINTOs Termo Tumbler krus fås i hvid, sort, khaki og stål, og i størrelser, der rummer enten 350 ml. eller 500 ml.:

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, hvid, 350 ml, ø 7 cm, h 17 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, sort - 350 ml, ø 7 cm, h 17 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, khaki - 350 ml, ø 7 cm, h 17 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, stål - 350 ml, ø 7 cm, h 17 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, khaki - 500 ml, ø 7,3 cm, h 19,7 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, sort - 500 ml, ø 7,3 cm, h 19,7 cm.

- KINTO - Travel Tumbler termokrus, stål - 500 ml, ø 7,3 cm, h 19,7 cm.

Læs mere
Viser 1 - 20 af 20 varer
Viser 1 - 20 af 20 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder