Termokrus

Termokrus

Termokrus - perfekt temperatur

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme? Så har du brug for et termokrus af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som ...

Læs mindre

Termokrus - perfekt temperatur

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme? Så har du brug for et termokrus af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som lukker tæt, som passer i en kopholder og som er let at drikke af - altså et termokrus, som du uden problemer kan tage med dig, når du er på farten! Hos NORU har vi nogen af de bedste og mest populære af slagsen:

Kinto Travel Tumbler

Kinto's super praktiske Travel Tumbler er i et flot og tidsløst design og kan holde temperaturen på både kolde og varme drikke i helt op til 6 timer! Termokruset er designet så genialt, at man simpelthen skruer låget helt af, når man skal drikke - designet gør nemlig, at kaffen ved normal brug af kruset ikke skvulper ud over kanten, selvom låget er skruet af. Det betyder, at man kan drikke fra alle sider af kruset, uden at man er nødt til at vende og dreje det, for at finde en lillebitte drikkeåbning. Samtidig er åbningen stor nok til, at man kan putte isterninger til kolde læskedrikke i kruset, ligesom den store åbning også gør kruset ret let at rengøre. Krusets låg er i øvrigt sikret, så det ikke lækker, når det er skruet på. Og så passer Travel Tumbler i øvrigt meget fint i de fleste kopholdere og holdere til drikkedunke i biler, barnevogne, på cykler etc.

Travel Tumbler termokruset er lavet i to lag rustfrit stål med vacuum imellem og med et folie-lag på indersiden, som gør, at kruset - udover at holde på temperaturen - ikke bliver varmt på ydersiden og dermed svært at holde på, selvom det rummer eksempelvis meget varm kaffe, te eller kakao.

Hos NORU kan du erhverve dig den lækre Travel Tumbler i to forskellige størrelser, i farverne rød, coyote, turkis, hvid, sort, khaki, sølv og stål - og alle i et meget lækkert og stilrent design. 

Koziol Aroma To Go og Safe To Go

Hos NORU kan du også få to forskellige fantastiske termokopper fra Koziol. Og de ikke bare funktionelle, men også pæne at se på!

  • Aroma To Go kruset er lavet i miljøvenlig termo-plast med en isolerende kerne, og låget er let at tage af og sætte på. Dette krus er produceret i Tyskland under bæredygtige forhold, er 100% genanvendeligt og fri for kemikalier, og så tåler det at blive vasket op i maskine - så det er super let at rengøre!

  • Safe To-Go kruset er i et lækkert og sjovt design og har et praktisk låg, som gør, at man kan drikke fra alle sider af kruset. Låget kan naturligvis også lukkes helt tæt i. Termokruset er lavet i hård og brudsikker plast - og så er det helt fri for melamin og BPA. Dette termokrus tåler ligesom Aroma To Go også at blive rengjort i opvaskemaskine.

Horwood sportsflaske

Hos NORU har vi i vores sortiment af termokrus også en skøn sports-termoflaske i rustfrit stål fra Horwood. Den er helt perfekt til at tage varme eller kolde drikkevarer med på farten!

Horwoods termoflaske er lavet i en dobbeltvægget rustfri stålkonstruktion, som er hård og isoleret, og som holder flaskens indhold på rette temperatur i flere timer. Termoflasken har både silikone-forsegling og et låseligt låg, så væsken forbliver sikkert i flasken og ikke ender i din taske. Derudover har flasken en stor og bred åbning, som gør den nem at drikke af, og så er den nem at rengøre, da den kan tåle at blive vasket op i maskine.

Bloomingville Seek kop 

Kender du Seek kopperne fra Bloomingville? De er ret skønne! Seek kopperne er lavet i lækkert stentøj, har et godt silikonelåg - og så er de designet, så de præcis ligner klassiske engangs-kaffekrus med låg! De fås i to forskellige grønne nuancer med blomster og sorte låg, de rummer 400 ml., og så kan de gå både i ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine - dog uden låg!

Se alle NORUs forskellige varianter af termokrus og -flasker nedenfor.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 25 af 25 varer
Viser 1 - 25 af 25 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder