Brands

Alle varer fra brand Wally and Whiz

TAG 10 ÆSKER WALLY AND WHIZ VINGUMMI OG SPAR 120,- - fratrækkes automatisk i kurven.
(Gælder alle de alm. æsker samt Signature æsken)

NORU forhandler den lækreste og mest delikate gourmet-vingummi i tern. Den er af allerhøjste kvalitet og smager helt fantastisk! Vingummi-ternene fremstilles af det danske firma Wally and Whiz som er baseret på råvarer af meget høj kvalitet, ligesom de er 100% fri for gluten, alkohol, laktose, kunstige farve- og smagsstoffer og animalsk tilsætning. De er simpelthen 100% veganske og fri for kunstig tilsætning af enhver art.

Den skønne smag og duft i den lækre Wally and Whiz vingummi er alene ved brug af naturlige bær, frugt, rødder mv., og alle har én smag i selve vingummien og en komplementær smag i pulveret, som vingummien er vendt i. Er du glad for lækker vingummi, men har ikke tidligere smagt den delikate Wally and Whiz vingummi, skulle du tage og prøve dem - vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet!

Vingummi

Er vingummi også dit favoritslik? I givet fald deler du dette med masser af børn og voksne, der har dét til fælles, at vingummi er det allerførste, der ryger i indkøbskurven, når der skal købes ind til fredagsslik, til den gode film lørdag aften eller til ren forkælelse i hverdagen. 

Vingummi er og bliver stærkt populært hos mange, der har en sød tand. Nogle foretrækker de evigt populære milde små vingummibamser, andre den mere syrlige og lidt hårdere engelske vingummi og atter andre igen vil gerne have en lidt mere delikat udgave af vingummi, som også kan serveres som lidt ekstra lækker forkælelse til gæster, gives som en perfektværtindegave eller simpelthen blot indtages til aftenkaffen som ekstra indbydende sødt. Læs mere om vingummi nederst på siden.

Vingummi er den form for slik, som i sammenligning med f.eks. chokolade, bolsjer, slikkepinde og mange former for konfekt er en forholdsvis ny opfindelse. Den har kun omtrent 100-150 år på bagen, og man mener, at denne form for konfekture har sin oprindelse i enten England eller Tyskland og oprindeligt var tilsat - eller var tænkt at kunne tilsættes - forskellige aromatiske vin-essenser.

Vingummi består almindeligvis af sukker, glucose, vand, smagsstoffer, farvestoffer og gelatine eller anden form for stivelse - f.eks. majs-, hvede- eller kartoffelstivelse. Gelatine, som er et  animalsk produkt uden smag og lugt, laves i Danmark primært på baggrund af kogt flæskesvær fra svin. Når gelatinen tilsættes vingummimassen, gør det den formbar, elastisk og meget tyggevenlig, hvor de øvrige former for stivelse gør vingummi en anelse mere mere sej og gummiagtig. 

Fremstilling af vingummi er forholdsvis enkel: Ingredienserne opløses og blandes i rette forhold, og massen hældes efterfølgende i støbeforme, hvor de størkner og tørres let. Fremstillingen afsluttes med en polering med vegetabilsk olie eller voks, der tilfører et blankt og fint udtryk til det indbydende vingummislik, og sikrer at vingummierne ikke klæber til hinanden eller til emballagen.

Læs mere
per side
Viser 1 - 24 af 26 varer
Viser 1 - 24 af 26 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder