Mountain Guatemala Antigua Kaffebønner

Mountain Guatemala Antigua

Mountain Coffee
100-10-07

Lækre lyst ristede kaffebønner med stor fylde og medium syrlighed, fra Guatemala.

250,00 kr.

Beskrivelse

Skøn helt lyst ristet kaffe med vidunderligt fyldig og velafbalanceret smag fra Antigua i Guatemala - en kaffe af meget høj kvalitet!

I højlandet i det sydligt beliggende Antigua i Guatemala dyrkes nogle af Mellemamerikas absolut allerbedste kaffebønner - og denne kaffe er ingen undtagelse. Bønnerne er netop dyrket i højlandet ved aktive vulkaner, der beriger dyrkningsjorden og påvirker kaffens smag i meget positiv retning.

Med Guatemala Antigua fra Mountain Coffee får du en yderst delikat kaffe, der har masser af smag med stor fylde og krydrede, let røgede og chokoladeagtige undertoner.

Denne skønne kvalitetskaffe er lige dejlig som morgenkaffe, til at styrke sig på i løbet af arbejdsdagen og som lækker gæstekaffe efter en god middag om aftenen. Husk også, at god kaffe med stort held også kan bruges både i desserter, kageglasurer og i gode og krydrede saucer og gryderetter - kun fantasien sætter grænser.

Kaffen kommer i en vakuumpose med ventil, der gør, at de nyristede kaffebønner har kunnet pakkes lige efter ristningen, og at bønnerne bevarer sin fulde aroma igennem længere tid, hvis de opbevares korrekt.

Indhold: 1 kg kaffebønner
Bryggemetode: stempelkande, filterkaffe, espressokaffe.
Formalingsgrad: Hele kaffebønner
Ristning: Meget lys
Smag: Stor fylde og medium syrlighed

Ristning: 1 af 5
Syrlighed: 4 af 5
Fylde: 3 af 5

Produktoplysninger

Bryggemetode
Espresso
Filterkaffe
Stempelkande
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner
Ristning
Lystristet
Fyldighed
3 ud af 5
Syrlighed
4 ud af 5
Vægt
1000 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)