Mountain Gourmet Blend - 1 kg

Mountain Gourmet Blend

Mountain Coffee
100-10-10

Lækre sammensatte kaffebønner af høj kvalitet, som giver en kaffe med stor fylde og medium syrlighed.

Beskrivelse

Skøn og meget elegant kaffe af høj kvalitet. Kaffen er rig på fyldig og dyb kaffesmag, der pirrer smagsløgene, og har en meget flot og let syrlig duft, som de fleste vil forbinde med virkelig god kvalitetskaffe.

Gourmet Blend fra Mountain Coffee er sammensat af kaffebønner i høj kvalitet fra nogle af de allerbedste kaffe-nationer over hele verden - blandt andet meget aromatiske Columbianske kaffebønner, Etiopiske kaffebønner med en næsten frugtagtig smag og fyldige Indonesiske bønner med megen smag. Kaffen har en meget flot og elegant duft og giver en dyb, fyldig og nuanceret smagsoplevelse og en ren og fin eftersmag.

Dette er kaffen til dig, der vil have virkelig god og dyb kaffesmag i hver eneste slurk friskbrygget kaffe. Brug også gerne stærktbrygget Gourmet Blend kaffe i desserter og varme krydrede middagsretter, hvor den især kan tilføre eksempelvis stærke gryderetter stor dybde i smagen - evt. sammen med lidt kanel og mørk chokolade med højt kakaoindhold.

Gourmet Blend fra Mountain Coffee er efter ristningen pakket i en god vakuumpose med ventil, der gør, at kaffebønnerne bevarer sin dejlige aroma igennem lang tid, hvis de opbevares korrekt.

Indhold: 1 kg kaffebønner
Bryggemetode: stempelkande, filterkaffe, espressokaffe.
Formalingsgrad: Hele kaffebønner
Ristning: Medium
Smag: Stor fylde og medium syrlighed

Ristning: 3 af 5
Syrlighed: 3 af 5
Fylde: 4 af 5

Produktoplysninger

Bryggemetode
Espresso
Filterkaffe
Stempelkande
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner
Ristning
Mellemristet
Fyldighed
4 ud a 5
Syrlighed
3 ud af 5
Vægt
1000 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)