Mælkekander

Viser 1-14 af 14 element(er)

Mælkekander - i forskellige farver, størrelser og stilarter

Mælkekanden - eller flødekanden - er for mange lige netop dét stykke tilbehør til servering af kaffe og te, som bare altid mangler i rette størrelse eller i rette farve i køkkenskabet! Enten har man en mælkekande i ministørrelse, som lige rummer mælk nok til en enkelt eller halvanden kop te, eller man har en i en størrelse, som mere minder om en kande til saft eller iste - og som derfor forekommer voldsom, når den sættes på bordet. Ofte ender det af samme grund med, at man simpelthen sætter mælkekartonen direkte på bordet. Og sådan én er bare ikke særlig attraktiv på et ellers veldækket bord, som man har gjort lidt ud af skal se indbydende ud.

Hos NORU har vi håndplukket de lækreste mælke- og flødekander fra blandt andet Broste Copenhagen og Forever i forskellige rigtig gode størrelser og farver og med vidt forskelligt udtryk, så du med stor sandsynlighed vil kunne finde en mælkekande, der passer på netop dit kaffebord og til dine te- eller kaffekopper!

Stilrene mælkekander fra Forever

Vi forhandler blandt andet de indbydende og stilrene mælkekander fra Forever! De kommer i to størrelser - 350 ml. og 600 ml., og de er ikke bare super flotte i deres blankpolerede rustfri stål, men også funktionelle og meget lette at rengøre. Forevers mælkekander har drypfri tud, og de er designet, så mælken ikke brænder fast i kanden, hvis/når den steames. Det gør kanderne super lette at rengøre - og de kan både vaskes op i hånden og i opvaskemaskinen.

Unikke mælkekander fra Broste Copenhagen

NORUs mælkekander fra Broste Copenhagen kommer fra keramik-serierne Nordic Sea, Nordic sand, Nordic Coal og Grød, der også omfatter kopper, krus, fade, skåle, kaffetragte og meget andet super lækkert keramik. I øvrigt fås også sukkerskåle i flere af disse keramik-serier, og de passer naturligvis perfekt som makkere til mælkekanderne!

Med disser serier fra Broste taler vi om imponerende keramik i virkelig smukt design og med fantastisk smuk glasur! Hver enkelt stykke keramik i disse serier er unikt, idet det er hånddrejet og efterfølgende også håndmalet og glaseret. Derfor vil farverne fremstå med skønne små variationer - helt afhængigt af hvor i ovnen det enkelte stykke keramik har stået, da det blev brændt. Det er en af de ting, der gør disse keramikserier fra Broste fantastisk smukke. Når du dækker et kaffe- eller tebord med dele fra disse stel, får du de skønneste farvespil på bordet! Og så kan de smukke mælkekander naturligvis også anvendes til alt muligt andet end lige mælk eller fløde…

NORUs mælkekander fra Broste Copenhagens Nordic-serier fås i to størrelser, der rummer henholdsvis 30 cl. og 100 cl. - og er du også interesseret i de mindst lige så skønne sukkerskåle med låg, så fås de også hos NORU med en gratis sukkerske af keramik i samme skønne glasur. 

Tag et kig på alle vores mælke- og flødekander herunder. Du finder dem i forskellige materialer, i forskellige størrelser og i forskellige skønne farver!