Aeropress Kaffebrygger

AeroPress Bryggesæt

AeroPress
114-62-01

Bryg en blød og cremet kop kaffe på kun 30 sek. Med AeroPress kan du nemt brygge god kaffe på farten. En populær kaffebrygger som med sit kompakte og lette design, gør den nem at have med på farten. AeroPress er meget nem at anvende og du kan brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen. 

Læs mere om AeroPress og hvordan du anvender den længere nede på siden.

Beskrivelse

Med AeroPress, kan du brygge en dejlig blød kop kaffe unden nogle bitterhed, på kun 30 sekunder.

AeroPress en en genial og meget simpel kaffebrygger, som gør det nemt at brygge god kaffe på farten. Den er nem er anvende og så er den lille og vejer ikke ret meget. Så skal du brygge kaffe på skovturen, på din sheltertur, på bilferien, på weekendturen, på fiskeri-turen eller måske på arbejdspladsen. Så er denne kompakte og lille AreoPress det helt rette valg.

AeroPress er en anmelderost kaffebrygger som er populær i hele verden. Med AeroPress kan du brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen. AeroPress blander både espressobrygning og stempelkanden, og giver dig en blød og cremet kaffe. Kaffen blødhed skyldes blandt andet, at vand og kaffe, kun er i berørning med hinanden i ca. 30 sekunder.

Med AeroPress kan du brygge mange forskellige kopper kaffe - nok flere end du lige regner med. Du kan både lave en stærk kop kaffe, som minder om espresso, tilføje mælk og lave en caffe latte eller måske cafe Americano, så tilføjer du bare ekstra vand. Det er kun dine smagsløg der sætter grænsen. Du skal blot smage dig frem og kombinere den rette mængde bønner og den rette grovhed, så kan du få et utal af forskellige kaffer. Husk at anvende malet kaffe - for at opnå den bedste kop kaffe, anbefaler vi at du bruger helt friskkværnet kaffe, hvis muligt - du kan se alle vores kaffekværne her.

AeroPress er lavet i 100% i BPA-fri og phalat-fri plast, og må derfor ikke komme i opvaskemaskinen. For at rengøre din AeroPress bedst muligt, skal du derfor bruge mild opvaskemiddel. Fjern låget og pressstemplet i bunden. Vask alle delene hver for sig, husk også at skylde gummidelen, og tør delene godt af efter.

I dette lækre AeroPress kaffebrygger sæt får du følgende udstyr med:

 • 1 stk AeroPress
 • 1 stk filterholder
 • 350 stk papirfiltre / mikrofiltre
 • 1 stk rørepind
 • 1 stk doseringsske

Sådan bruger du en AeroPress

 1. Indsæt et frisk mikrofilter
 2. Skru låget på beholderen af
 3. Placer AeroPress på en kop
 4. Tilsæt malet kaffe (anbefalet 15-20 gram)
 5. Hæld stille og roligt varmt vand i beholderen (92-95 grader)
 6. Rør stille rundt i ca. 10 sekunder
 7. Kom 'presseren' i beholderen, og tryg roligt ned i 20 sekunder

Du har nu en dejlig færdigbrygget kop kaffe.

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Nej
Mikroovn
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (1)