Filtrér produkter

Kaffekværne - kaffemøller

Kaffekværne - kaffemøller

Vil du have den bedste kop kaffe? Så skal du kværne dine kaffebønner selv. Bønnerne beholder nemlig mere intensitet og aroma når du selv kværner dem.
Vi har kaffekværne i alle prisklasser, både manuelle og elektriske. Så hvad enten du er nybegynder eller en erfaren kaffekværner, der bare mangler en ny maskine, så har vi en til dig!

Der er intet ...

Læs mindre

Vil du have den bedste kop kaffe? Så skal du kværne dine kaffebønner selv. Bønnerne beholder nemlig mere intensitet og aroma når du selv kværner dem.
Vi har kaffekværne i alle prisklasser, både manuelle og elektriske. Så hvad enten du er nybegynder eller en erfaren kaffekværner, der bare mangler en ny maskine, så har vi en til dig!

Der er intet der dufter så skønt, som friskkværnet kaffe. Og med en kaffekværn i huset, kan du kværne bønner både til espresso, stempelkande og filterkaffe. Det gør det mere prisvenligt, da du kan bruge den samme pose kaffebønner og kværn, til forskellige bryggemetoder.

Det forlænger også aromaen i dine kaffebønner. Kværnede kaffebønner mister hurtigere den gode smag, så kværn altid dine bønner lige inden du skal bruge dem. Rigtig mange butikker tilbyder at du kan kværne hele posen med kaffebønner hos dem, men du får altså den bedste smag hvis du kun kværner den portion, du skal bruge.

Med vores kaffekværne, kan du finde en i den prisklasse, du ønsker.

Kværn bønnerne så de passer til din bryggemetode

Bønnerne skal kværnes forskelligt, afhængig af hvordan du helst brygger din kaffe. Her er en hurtig guide til de mest udbredte bryggemetoder:

Filterkaffe

Hvis du brygger din kaffe på traditionel kaffemaskine, med kaffetragt eller bare benytter et kaffefilter, skal dine bønner kværnes ensformigt og fint. På denne måde kan vandet bedst løbe gennem din kværnede kaffe.

Espresso (kande eller maskine)

Skal du brygge espresso kaffe, skal dine bønner kværnes helt fint. Ofte kræver det en kværn med koniske knive, der maler kaffen helt ensartet. De små kværne hvor du enten med håndkraft eller med lette tryk kværner kaffen, vil ofte ikke kunne kværne bønnerne til espresso.

Stempelkande

Det er blevet virkelig populært med stempelkande kaffe, og det forstår vi godt! Det er virkelig nemt at brygge en kop velsmagende kaffe, så det får de varmeste anbefalinger herfra.
Når du skal kværne bønner til din stempelkande, skal de kværnes ganske groft. På den måde sikrer du dig at bønnerne ikke render ved siden af filteret.
Det er ikke alle kaffebønner der er lige velegnet til stempelkande. Tjek på posen om dine bønner passer til denne bryggemetode - vi har samlet alle vores kaffe til stempelkande lige her.

Har du svært ved at finde ud af hvilken kværn du skal købe? Vi har prøvet at ridse mulighederne op for dig her:

Den manuelle kaffekværn

Hvis du gerne vil nemt og billgt igang, har en vi manuel kaffekværn fra Bialetti. Den er f.eks. god at have med på rejser eller hvis du kun kværner bønner engang imellem.
Kværnen er virkelig nem at bruge og du bestemmer selv hvor groft eller fint dine bønner skal kværnes.

Den lille elektriske

Vores mest solgte kaffekværn kommer fra Bosch. De har lavet en lille elektrisk kaffemølle, der kan kværne nok kaffe til en kande ad gangen.
Kaffekværnen har vundet "Bedst i test" priser adskillige gange, fordi den er pålidelig, nem at bruge og nem at rengøre.
Det er desuden den kværn der følger med, når du køber en startpakke.

Den store kaffekværn

Vi har et godt udvalg af store kaffekværne til dig, der gerne kværner dine egne bønner og vil have de bedst kværnede bønner.
Her finder du bl.a. F4E fra Fiorenzato som er en stor maskine. Den findes på utallige caféer og er perfekt til dig der kværner alle dine bønner selv og brygger meget kaffe.

Den mest udbredte maskine til den almindelige husholdning, når det kommer til de store elektriske modeller, er Kube Mill fra La Pavoni. 

Læs mere
Viser 1 - 8 af 8 varer
Viser 1 - 8 af 8 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder