Cioccolosi - Småkager med chokolade fra Lenzi - 150 gram

Cioccolosi - Småkager med chokolade, 150 gram

Lenzi
115-46-02

Er du klar til en skøn, sprød småkage med den helt rette mængde chokolade i? Så er du simpelthen nødt til at smage Cioccolosi småkagen! Ikke nok med at der er tilsat kakao til småkagedejen - der er skam også hele mørke chokoladedråber i! Vi garanterer dig at du bliver både overrasket og glad, når du serverer disse småkager for dine gæster, eller bare nyder en lækker bid selv i ny og næ.

25,00 kr.

Beskrivelse

Disse udsøgte småkager med kakao og mørke chokolade dråber fra Italienske Lenzi er en ren nydelse for dig, som elsker småkager og chokolade. Det er den ultimative kombination af småkage og chokolade, som du finder i denne skønne sammenblanding. Den hemmelige småkage opskrift stammer fra et familie bageri i Italien i byen Toscana, hvor de siden 1932 har forkælet folk verden over med deres dejlige og smagsfyldte bagværk.

Disse Lenzi småkager har en dejlig smag af chokolade, og så kan de nydes med både varme og kolde drikke til. Lenzi chokolade småkager har et dejligt sprødt bid og knaser, når du tager en bid af den, men smelter lige så snart de lander på din tunge, hvor den skønne smag af chokolade vil forkæle dine smagsløg. Den perfekte kombination af kakao, chokolade og småkage.
Mængden af chokolade er på ingen måde frembrusende, men har derimod den helt perfekte afmåling, så du sagtens kan smage den, men ikke bliver alt for hurtigt træt af en for kraftig chokoladesmag.

Småkager til hverdag og fest

Lenzi chokolade småkagerne er gode at have med på tur enten når du skal på picnic eller når du skal på farten. Du kan også vælge at forkæle dig selv eller en du holder af med småkager i madpakken, eller de kan også serveres for vennerne og familien, når de trænger til lidt ekstra kærlighed. Du behøver ingen undskyldninger for at spise disse lækre chokolade småkager, da deres fantastiske smag er grund nok til bare at spise dem. Du kan også vælge at bruge Lenzi småkagerne som en værtsgave, så du er sikret en gave, som alle værter vil blive glade for - og måske du er heldig selv at få dem serveret.

Småkager er et traditionelt bagværk, som i mange år har været meget populært med en kop kaffe, men disse lækre småkager kan også sagtens spises i mange andre sammenhænge, da den lækre smag af chokolade gør at småkagen undgår at blive tør.
Småkagen defineres egentlig som et lille stykke bagværk som er lavet på mel, sukker og smør, hvilket i sig selv ikke lyder særlig spændende, men lige så snart der tilføjes kakao og chokolade så har Lenzi formået at få skabt en helt fantastisk dejlig småkage, som kan spises af personer i alle aldre.

Kort fortalt om Lenzi chokolade småkager

  • Hemmelig familie opskrift fra Italien, Toscana
  • Frisk chokolade smag
  • Forkæl dig selv eller andre du holder af
  • Kan bruges i mange sammenhænge Kan nydes med både varme og kolde drikke
  • Småkager for alle

Du bør opbevare småkagerne i en tætlukket beholder efter åbning, da de godt kan blive bløde hvis de blot opbevares i posen nede i æsken. Hvis altså der er flere tilbage ?

Ingredienser

HVEDEMEL, sukker, ÆG, 10% SMØR, solsikkeolie, mørke chokoladestykker 9% (kakaomasse, sukker, kakaosmør, SOJALECHITHIN, aromaer), kakaopulver 7%, majsstivelse, delvist SKUMMETMÆLK, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat, dinatriumdiphosphat), aromaer, salt.

Vær opmærksom på, at kagerne kan indeholde spor af nødder og soja.
Æsken indeholder 150 gram chokolade småkager.

Du finder alle varianterne af Lenzi småkager, lige her

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi (kJ): 1976
Energi (kcal): 471
Fedt (gram): 21
heraf mættede fedtsyrer (gram): 7,3
Kulhydrat (gram): 64
heraf sukkerarter (gram): 26
Protein (gram): 6,5
Salt (gram): 0,15

Produktoplysninger

Økologisk
Nej
Vegansk
Nej
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Nej
Laktosefri
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)