Lenzi

Lenzi! Italienske Lenzi-småkager er bare noget helt særligt! De er som skabt til kraftige kaffevarianter, men er også intet mindre end fantastiske til god te. Eller bare som et ekstra lækkert "treat" - både til hverdag og til fest. Lenzi-småkager er virkelig helt specielt lækre, og når man har skaffet sig en pose, gælder det om at gemme den godt. Ellers er de små delikate kager væk i løbet af nul komma fem.

Kan noget helt særligt

Lenzi er et brand under det populære italienske firmanavn Masini. Dette brand har næsten 100 lange år på bagen, og med navnet Lenzi kommer meget stolte småkagetraditioner. Navnet refererer direkte til den originale producent af den første version af de kolossalt populære "Biscotti di Prato®"- lækre dobbeltbagte cantuccini-småkager med mandler.
I dag er det Masini, der fremstiller de velkendte biscotti. Det sker med fuld og inderlig respekt for og helt efter den originale opskrift. Der er ingen tvivl om, at netop biscotti kan noget helt særligt - men det kan de øvrige småkager under Lenzi-brandet i dén grad også. Og hos NORU kan vi tilbyde dig et udvalg af de absolut allerbedste af slagsen!

Virksomheden bag

Masinis produktion af Lenzi-småkager foregår i Lastra a Signa ved Firenze i Toscana i Italien. Det var netop her, at Masini-familien i 1929 startede sit første lille bageri. Den dag i dag er bageriet vokset gevaldigt, og det er stadig i Masini-familiens eje. Man bruger også stadig de originale kageopskrifter, selvom man i dag dog anvender moderne teknologi i fremstillingen af de skønne småkager.
Masini afsætter først og fremmest sine småkager til delikatesseforretninger, supermarkeder og restaurations- og cateringbranchen. Og kagerne, der er af høj kvalitet, forhandles i dag i mere end 25 forskellige lande verden over. Det skal i den forbindelse også nævnes, at Masini er certificeret i henhold til de allermest avancerede internationale kvalitets- og sikkerhedsstandarder (bl.a. BRC, IFS, ISO9001, Sedex og Organic).

De skønneste kvalitetssmåkager

Lenzi er som ovenfor nævnt andet og mere end de velkendte Biscotti di Prato! Under Lenzi-navnet fremstilles også andre italienske småkage-typer. Også de udmærker sig ved at være noget helt særligt og nærmest fantastisk. Det gælder eksempelvis disse tre super lækre småkagevarianter:

Limoncello - med delikat kandiseret citron

Yderst delikate sprøde citron-småkager! De er bagt med masser af rigtig smør, hvilket giver en helt vidunderlig dybde i smagen. De er desuden tilsat Limoncello citronlikør og ikke mindst super delikat kandiseret citron. Nyd disse udsøgte småkager til et glas forfriskende iste eller servér dem for dine gæster sammen med en virkelig god kop kaffe. Disse skønne kager er også herlige som ledsager til desserter. Servér dem f.eks. som et sprødt element til gammeldags citronfromage eller til skøn hjemmelavet (eller færdigkøbt) lakrids-is!

Caffettini - med skønne knuste kaffebønner

Spændende og super velsmagende småkager, der blandt andet indeholder skønne knuste kaffebønner. De har den mest fantastiske fine kaffesmag, der hverken er dominerende eller for bitter! Det er oplagt at nyde dem til god kaffe, men de går også helt fantastisk sammen med eksempelvis varm kakao og som sprød ledsager til f.eks. god hjemmelavet chokolademousse eller vaniljeis.

Cioccolosi - med de herligste chokoladedråber

Vidunderlige luksus-småkager, der er beriget med både god kakao og de skønneste små chokoladedråber. De er - som også de øvrige Lenzi-småkager - bagt med masser af rigtig smør. Det giver dem en helt specielt lækker dybde i smagen, som understøtter den udsøgte smag af god kakao og chokolade. Kagerne er dejligt sprøde, og hvis ellers ikke de forsvinder én efter én fra pakken, så snart den er åbnet, egner de sig fantastisk som ledsager til både varme og kolde drikke.

Generelt må det siges om småkagerne fra Lenzi, at de er særligt gode at servere til forskellige kaffevarianter, men de er mindst lige så lækre til en god kop te. De kan dog også med stor succes servéres sammen med et glas god likør (f.eks. NORUs fine og super delikate kastanjelikør fra Jean Gauthier), en god portvin eller eksempelvis Vino Santo. Sidstnævnte er en herlig italiensk dessertvin, der smager skønt - ikke mindst sammen med fine småkager af god kvalitet. Går du efter en helt specielt udsøgt oplevelse af smag og kvalitet, så prøv at nyde de herlige småkager til et glas mørk rom af rigtig god kvalitet. Sammen smager det, så englene synger!
De lækre småkager egner sig også helt perfekt som værtindegaver! Og da de kommer i en super praktisk æske, er de lette lige at stoppe i madkurven og tage med, når familien skal på skovtur. Herudover er Lenzi-småkager et populært valg i lækre gavekurve med forskellige specialiteter. Og de egner sig også virkelig fint i f.eks. hjemmelavede pakke- og adventskalendere til voksne.

Opbevaring

Det er vores anbefaling, at man efter åbning af pakken med Lenzi-småkager, opbevarer kagerne i en lufttæt kagedåse. Ellers risikerer man - som med stort set alle småkager - at de bliver bløde. Det ville være super ærgerligt!
Velbekomme!