Limoncello - Småkager med citron og likør fra Lenzi - 150 gram

Limoncello - Småkager med Limoncello likør, 150 gram

Lenzi
115-46-03

Elsker du småkager og er du frisk på at prøve en helt særlig smagskombination, så er Limoncello småkagerne fra Lenzi lige noget for dig!
Det er sprøde småkager med masser af smør i, tilsat kandiseret citron og den berømte Limoncello likør. En sød småkage med kant af sagtige citroner, der kan nydes både til kaffe og te - men også som en lækker bid ved siden af en is dessert.

Beskrivelse

Her får du en virkelig udsøgt småkage, der kombinerer både det sure og det søde på helt perfekt vis. Småkagerne fra Lenzi er bagt efter en hemmelig familieopskrift, hvor den gode kvalitet har været helt i højsædet siden 1932 hvor famiien for første gang lavede småkager i deres lille bageri i Toscana.

At lave en småkage med Limoncello likør, er helt klassisk italiensk. Den populære likør nydes hvert år af tusindvis af danskere, der elsker den friske smag af citroner. Likøren kan serveres på et utal af forskellige måder, og fås nu altså også som smagsforstærker i en lækker småkage.
Vi er selv vilde med de her småkager og er sikre på, at det bliver du også ❤️

Forslag til servering

Lenzi småkager med limonello likør og kandiserede citronstykker kan serveres til rigtig mange anledninger. Den friske smag og delikate bid gør det simpelthen til den perfekte snack!

Du kan helt klassisk servere dem til kaffen og teen. Faktisk er de virkelig gode at spise til særlige de lidt 'tunge' sorte teer, da de ikke lander tungt i maven - selvom de er proppet med frisk smør. Er du til en god kop espresso, vil du også finde at disse småkager virkelig komplimentere den kraftige kaffe på allerbedste vis. Generelt er de gode som modvægt til alt der er 'tungt', netop fordi den friske citronsmag opvejer det.

Men det stopper ikke her. For særligt på de varme dage kan det være svært at finde en god småkage at servere. Derfor vil Limoncello småkagen være et godt supplement når du holder havefest, hvor en del gæster vil vælge en kølig drik i stedet for den traditionelle kop kaffe eller te. Det er blevet yderst populært at sætte saft dispensere med kølig limonade og saft frem, og der er denne sprøde småkage helt perfekt at nyde til.

Forkæl dig selv når du tager på picnic med en lækker bid i picnickurven. Småkagerne tørrer ikke så let ud, hvis du blot tager dem med i en lufttæt beholder. Det er en rigtig god afslutning på en skøn frokost, at servere en lækker kop kaffe og så en frisk småkage 'on the side'. Eller også med en kølig lemonade til, mulighederne er mange.

Og så er det selvfølgelig helt oplagt at inkludere en æske fantastiske småkager, når du sammensætter en gavekurv til en du holder af. Vi lover der er garanti for at modtageren bliver rigtig glad. Og er du heldig kan det være du får lov at smage.

Derfor skal du købe Småkager med Limoncello likør

  • Sød småkage med kandiserede citronstykker og skøn smag af Limoncello
  • Smørbagte efter hemmelig familieopskrift fra Toscana i Italien
  • Kan serveres i virkelig mange anledninger - også dem hvor du måske ikke helt synes en småkage passer til
  • En ægte klassiker med et lækkert twist

Ingredienser

HVEDEMEL, sukker, ÆG, 10% SMØR, solsikkeolie, majsstivelse, 2,5% kandiseret citron ( 49% citronskal, glukose frugtosesirup, sukker, surhedsregulerende middel ( citronsyre), delvist SKUMMETMÆLK, 0,5% Limoncello likør ( vand, alkohol, sukker, citron), hævemiddel (natriumhydrogencarbonat, dinatriumdiphosphat) , natrulige aromaer, salt

Vær opmærksom på at småkagerne kan indeholde spor af nødder og soja.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi (kJ): 1976
Energi (kcal): 471
Fedt (gram): 21
heraf mættede fedtsyrer (gram): 7,3
Kulhydrat (gram): 64
heraf sukkerarter (gram): 26
Protein (gram): 6,5
Salt (gram): 0,15

Produktoplysninger

Økologisk
Nej
Vegansk
Nej
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Nej
Laktosefri
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)