Almuegaarden Gaveæske, rød
Almuegaarden Gaveæske, rød
Almuegaarden Gaveæske, rød
Almuegaarden Gaveæske, rød

Almuegaarden Gaveæske, rød

Almuegaarden
93-50-01

En flot rød gaveæske med plads til tre varianter af Almuegaardens søde sager. Du sammensætter selv hvilke tre varianter du ønsker i gaveæsken, så kan du tilpasse den til lige den begivenhed du ønsker at forære gaveæsken i - fødselsdag, konfirmation, jul mm - kun fantasien sætter grænser. Se hvad du kan vælge mellem og hvordan du gør det længere nede på siden. 

Beskrivelse

En fin rød gaveæske fra Almuegaarden. I gaveæsken kan der være tre poser eller æsker med bolcherog lakridser fra Almuegaarden. Du vælger helt selv hvilke varianter og smage du vil have i gaveæsken. Blot vælg hvilke tre varianter du synes der skal i, læg dem i kurven, læg denne gaveæske i kurven og så har du en sød gave til en du holder af. 

Du finder både gode gammeldags bolcher i en masse forskellige smagsvarianter, bolcher med motiver til forskellige begivenheder, sukkerfrie bolcher, lakridser med chokoladeovertræk samt Almuegaardens Smagsfuld bolcher med fyld. Du finder hele vores udvalg af søde sager fra Almuegaarden lige her.

En gave der er gode til alle sammenhænge. Du kan sammensætte så den er helt perfekt til både fødselsdag, jul, konfirmation mm. Vi kan blandt andet anbefale julebolcher, flag bolcher eller mand / kvinde bolcher hvis det er til en af ovenstående begivenheder. Og sammensæt eventuelt med Smagsfuld bolcherne med fyld, som smager helt fantastisk og lakridserne med chokoladeovertræk. Så har du tre forskellige søde sager i en fin gaveæske og lidt til enhver smag. 

Gaveæsken er lavet i mørkerødt pap, med et stort gennemsigtigt plastik display-vindue i, så du kan se hvilke varianter der er i æsken, og rundt om display-vinduet finder du en flot guldramme. Øverst på gaveæsken finder du Almuegaarden logo, som er to slikstokke der krydser hinanden og deres tekst " Bolchekogeriet ALMUEGAARDEN". Hele logoet er i samme guld farve som rammen rundt om display-vinduet. En rigtig fin gaveæske som kan bruges til alle anledninger.

OBS. gaveæsken passer ikke til 1 kg poserne eller flowpacks.

Produktoplysninger

Materiale
Pap

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)