Smagfuld Bolcher, Irish coffee fra Almuegaarden - 110 gram

Smagfuld Bolcher Irish coffee

Almuegaarden
93-45-39

Få fingre i de velsmagende Smagfuld bolsjer med Irish Coffee smag! Et sikkert hit til gavekurven eller værtindegaven. Bolsjerne har en kerne af blød dragée tilsat Irish Coffee. Og bolsjet der omslutter kernen er nemt at knase, så du virkelig kan nyde den lækre smag af bolsjet.
Bolsjerne indeholder alkohol, da der er brugt ægte irsk whisky i bolsjemassen.

Bolsjerne kommer i en rigtig fin æske, der matcher guld farven på bolsjerne.

49,50 kr.

Beskrivelse

Smagfuld Bolcher med Irish Coffee smag er lækre fyldte bolsjer fra Almuegaarden. Bolsjerne er virkelig gode med det lækreste dragée fyld lavet af Irish Coffee! Udenpå er bolsje-skallen en smule porøs, så du nemt kan knase bolsjet og virkelig nyde den bløde, velsmagende midte.
Der er brugt en god kvalitetskaffe samt ægte, irsk whisky til at lave bolsjemassen af. Derfor er der en smule alkohol i bolsjerne, men altså ikke i en mængde hvor det kan mærkes.

Det her er noget af det tætteste du kommer på flydende bolsjemasse. Det er en bolsjeoplevelse af de helt store, som du ikke må snyde dig selv for - og vi vil godt love at du ikke blive skuffet (ja, vi har prøvesmagt hele Smagfuld kollektionen - det bliver man jo "desværre" nødt til 😉).

Bolsjerne kommer i en fin æske hvor farven matcher bolsjerne. Du kan selvfølgelig nyde bolsjerne helt for dig selv, men de er også rigtig fine at give som gave. Skal du give en gave med bolsjer, har vi en fin rød gaveæske til det lige her. Du kan både vælge mellem lakridser med chokoladeovertræk, alle de forskellige bolsjeposer og Smagsfuld serien - det hele passer perfekt ned i gaveæsken.

OBS. Bolsjerne indeholder alkohol.

Indhold: 100 gram

Ingredienser: Sukker, glukose, majsstivelse, kaffe (Colombia, Arabica), spiritus (IRSK WHISKY), farvestof (E100, E171, E172, E153, E150c), salt, aroma.

Produktoplysninger

Vægt
100 gram
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Farve
Guld

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)