Almuegaarden Jule Bolcher - 150 gram
Almuegaarden Jule Bolcher - 150 gram
Almuegaarden Jule Bolcher - 150 gram
Almuegaarden Jule Bolcher - 150 gram

Jule Bolcher

Almuegaarden
93-45-40

En skøn pose bolcher med lækre julebolcher med små søde julemotiver på. Bolcherne er røde og grønne og har fået den fantastiske smag af æble og bergamotte. Læs mere om de skønne danske julebolcher fra Almuegaarden længere nede på siden.

55,00 kr.

Beskrivelse

En skøn pose julebolcher med lækre med små julemotiver på. Du finder både motiver med grønne juletræer og grønne/røde flettede julehjerter. Bolcherne med juletræer har fået et grønt ydre lag, og bolcherne med julehjerter har fået et fint rødt ydre lag. Alle bolcherne har fået den fantastiske smag af æble og bergamotte, og er både en ren nydelse at se på og at spise. En sammensætning af smage som er helt fantastisk og går rigtig godt hånd i hånd. Julebolcherne fra danske Almuegaarden er lavet af de bedste råvare, som giver dig smagsfulde bolcher at højeste kvalitet.

De røde og grønne bolcher er rigtig fine og give en sød julestemning på bordet.

Cellofanposerne som bolcherne kommer i, er lavet til at mindske sammenklistrede bolcher.

Skal du give en fin og sød gave til jul, enten som julegave, en værtindegave, adventsgave eller bare en god jul gave til en du holder af, så kan du ved at trykke her, finde en fin rød gaveæske med plads til tre poser/æsker søde sager fra Almuegaarden. Så kan du sammensætte lige de tre varianter som modtageren vil blive glad for. Se hele udvalget af søde sager fra Almuegaarden her.

Indhold: 140 gram

Ingredienser: Sukker, glukose, aroma, surhedsreg. middel (citronsyre), farvestof (E100, E120, E141).

Produktoplysninger

Vægt
140 gram
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Smag
Æble

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)