Retro brødkasse i farven Cream (creme farve) fra PLINT

Brødkasse - Cream

PLINT
81-76-11

Smuk og funktionel brødkasse i den flotte farveskala fra PLINT, der passer sammen med resten af deres flotte køkkenserie!
Brødkassen har det klassiske design som en ægte retro brødkasse bør have. Men funktionaliteten har fået en overhaling og der er ventilation på bagsiden af kassen, der sikrer optimal opbevaring af dit brød.

Snyd ikke dit køkken for denne skønne brødkasse, der fås i hele 6 farver

259,00 kr.

Beskrivelse

En brødkasse er bare en brødkasse - og så alligevel ikke. Brødkassen står som regel fremme i køkkenet, og bør derfor passe ind i det øvrige interiør. Brødkassen fra PLINT har det helt perfekte retro look, som er perfekt i de fleste skandinaviske køkkener.
Funktionaliteten kan der ikke sættes en finger på. Brødkassen kan opbevare brød. Men der er alligevel tænkt over hvordan du bedst opbevarer dit brød. Derfor er der på bagsiden små huller der sørger for ventilation til dit brød.

Så nu er det slut med at have brødposer liggende fremme på bordet eller gemt væk i et køkkenskab. Frem med brødkassen på køkkenbordet og ind med dit lækre brød. Så er det også nemt for dig at holde øje med, hvilket brød der er i huset - og om det stadig kan spises.

Med en brødkasse forlænger du også levetiden på dit brød, da det ikke ligger frit fremme og får både sol og luft.

Lidt praktisk info om vægten

Farve: Cream (creme farvet)
Højde: 15 cm
Bredde: 34 cm
Dybde: 24 cm
Materiale: Pulver malet metal
Kan IKKE tåle opvaskemaskine

Produktoplysninger

Materiale
Metal
Opvaskemaskine
Nej
Farve
Creme

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)