• Økologisk
The Original Blend fra BeGin Cph - 500 ml

The Original Blend Gin - 500 ml

BeGin Cph
119-100-01

En fantastisk klassisk gin, der er produceret i Danmark og er 100% økologisk! Du kan mixe den som en velsmagende gin & tonic, men også bruge den til alle de skønne gin cocktails der findes derude.

Selve flasken er fin at have stående på dit barbord, og understreger blot det eksklusive i denne fantastiske gin!

279,00 kr.

Beskrivelse

Hvad enten du er inkarneret gin nyder eller lige har nydt din første gin & tonic, så er du nødt til at smage denne fantastiske gin fra Begin Cph!
Der er tale om en klassisk gin, der er lavet på enebær, angelicarod, korriander og peber. Og så er der tilsat et strejf af citrus, der virkelig fremmer den fantastiske smag som denne gin har.

Denne gin har vundet bronze ved IWSC konkurrencen i 2020.

Der er mange måder du kan nyde denne skønne gin på. Smagen er så fin, at den sagtens kan nydes uden at blive mikset. Og selvfølgelig er den helt perfekt, hvis du skal servere Gin & Tonic. Men mulighederne slutter ikke her.
For der findes et hav af skønne gin cocktails derude, som du bør stifte bekendtskab med.

Fantastiske gin cocktails

Vores yndling gin cocktail er helt klart Gin Hass: Den er nem at lave og utrolig velsmagende.
Mix 4 cl gin med en lækker lemon sodavand. Vi er selv ret glade for Lemon Tonic Water fra Fever-Tree, men du kan absolut også bruge Citron mixeren fra Riéme Boissons.
Hertil tilsætter du mango sirup efter smag, men start med 4 cl så går du ikke helt galt i byen. Leder du efter en god mango sirup? Sådan en finder du lige her: Mango siup fra Puk's Delikatesser

Du kan også blot eksperimentere med at mikse ginen op med andre sodavand end en tonic. Det er blevet voldsomt populært at bruge Riémes Pamplemousse. Den er lavet på friskpressede grapefrugter og tilsat store, bløde bobler der giver din drink en mere blød fornemmelse. Smagen er frisk og vi garanterer dig en skøn cocktail oplevelse.

Denne gin er 100% økologisk og produceret i Danmark.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Gin
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)