• Økologisk
Lavender Flower Gin fra BeGin Cph - 500 ml

Lavender Flower Gin - 500 ml

BeGin Cph
119-100-03

Her har du en prisvindende gin, der er tilsat lavendel blomster. Du får en gin med en parfumeret, unik smag som du ikke lige finder andre steder.

Lavender Flower Gin vandt guld ved IWSC i 2020, og det forstår vi så sandelig godt! Lækker gin af virkelig høj kvalitet. Dertil kommer at ginen er 100% økologisk og produceret i Danmark.

279,00 kr.

Beskrivelse

Denne gin bør indgå i din gin samling i barskabet - du finder ikke dens lige andre steder! Som guldvinder ved IWSC konkurrencen i 2020, er der her tale om en ganske særlig gin med en fantastisk smagsprofil!
Ginen er lavet som en klassisk gin på enebær, angelicarod, korriander og peber. Og så er der tilsat lavendel blomster, hvilket giver en gin med en helt unik, parfumeret smag der kæler for dine smagsløg.

Dommerne ved IWSC sagde om ginen:
"Honningsød næse af lavendel med florale noter af timian og rosmarin. Elegant rund følelse i munden med en smagslevering, der udvikler sig elegant fra sød citrus over til de tørrer noter af peber og enebær, hvorefter de bladgrønne noter vender retur som afslutning."
Du må virkelig ikke snyde dig selv for at prøve denne gin.

Sådan kan du servere denne gin

Denne gin kan sagtens serveres som en klassisk Gin & Tonic. Prøv f.eks. at mix den med Aromatic Tonic Water fra Fever-Tree, hvis du gerne vil prøve en lidt anderledes smagsoplevelse. Denne tonic er tilsat angusturabark, der giver en let bitter smag - og så er der ellers toppet op med vanilje, ingefær, allehånde og og kardemomme. En sprudlende oplevelse, der virkelig vil overraske dine gæster.

Men du kan også bruge ginen som en skøn velkomstdrink, hvis du blander den op med en tør hvidvin. Den søde gin går rigtig godt hånd i hånd med vinen, og kan give dine gæster en mere let smagsoplevelse. Perfekt når der lige skal hilses på hinanden.

Vil du gerne give en anderledes gave til en gin elsker, så bør du virkelig overveje denne gin. Vi lover dig at den heldige modtager ikke bliver skuffet!

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Gin
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)