• Økologisk
Hvid Chokolade M. Hindbær & Lakrids - Malmö Chokladfabrik

Hvid Chokolade M. Hindbær & Lakrids - 90 gram

Malmö Chokladfabrik
117-44-02

En dejlig cremet hvid økologisk chokolade fra svenske Malmö Chokladfabrik. Chokoladen har fået tilføjet de dejligste hindbær, som giver en dejlig frugtig smag og små stykker lakrids, som giver chokoladen et lille knæk fra sødmen. Læs mere om den skønne chokolade længere nede på siden.

60,00 kr.

Beskrivelse

Her finder du den lækre hvide chokolade m. hindbær & lakrids fra svenske Malmö Chokladfabrik. Et dejligt smagsfuldt kræmmerhus med skøn økologisk chokolade i. En dejlig rund og blød hvid chokolade lavet på vanilje og kakaosmør, som er tilføjet skønne økologiske hindbær og dejlige små lakridsstykker med en lille smule salt. De økologiske hindbær er med til at give chokoladen en smuk lyserød farve og en dejligt frugtig note, hvor de små lakridsstykker går ind og giver hele chokoladen lidt kant, og knækker den sødme en anelse. 

En dejlig smagsfuld chokolade, hvor alle ingredienserne går fantastisk godt i sammenspil og giver dig flere gode smagsnuancer.

Den søde og hyggelige indpakning som chokoladen har fået, gør det perfekt i en gavekurv eller som en skøn værtindegave. Chokoladen kan selvfølgelig også bare være til ren selvforkælelse.

Ingredienser: Rørsukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, sheasmør*, hindbær*, lakrids*, vaniljestang*. Kakaotørstof min 26%. *Økologisk ingredienser.
Allegener: mælk

Opbevaring: Opbevares bedst ved 16-20 °C.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 2420 KJ/ 581 Kcal
Fedt: 39,5 g
Heraf mættede fedtsyrer: 24,1 g
Kulhydrater: 49,2 g
Heraf sukkerarter: 49,2 g
Protein: 6,4 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 0,2 g

Produktoplysninger

Vægt
90 gram
Økologisk
Ja
Fairtrade
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)