• Økologisk
Mørk Chokolade M. Appelsin & Ingefær - Malmö Chokladfabrik

Mørk Chokolade M. Appelsin & Ingefær

Malmö Chokladfabrik
117-44-05

En dejlig klassisk chokolade med et twist. Her finder du en god økologisk mørk chokolade med appelsin fra svenske Malmö Chokladfabrik. Udover den skønne appelsin, har chokoladen og fået tilføjet små ingefær stykker og lækker vanilje til at søde chokoladen. Læs mere om den dejlige chokolade længere nede på siden.

60,00 kr.

Beskrivelse

Her finder du en lækker traditionel chokolade med et skønt frisk twist fra svenske Malmö Chokladfabrik. Her får du en god mørk økologisk chokolade med appelsin og det skønne twist af ingefærstykker. Et dejligt smagsfuldt kræmmerhus med fyldig økologisk chokolade i. Den mørke chokolade er smagt til med ægte vanilje, appelsin og ingefær. Her får den dejlige appelsinsødme modspil fra den fyldige mørke chokolade, det friske kick fra ingefærstykkerne det tydeligt ses i bunden af chokoladen. Hele chokoladen er sødet med vanilje og økologisk rørsukker. En dejlig smagsfuld chokolade, hvor alle ingredienserne går fantastisk godt i sammenspil og giver dig flere gode smagsnuancer.

Den søde og hyggelige indpakning som chokoladen har fået, gør det perfekt i en gavekurv eller som en skøn værtindegave. Chokoladen kan selvfølgelig også bare være til ren selvforkælelse.

Chokoladen er lavet og pakket på en helt nøddefri fabrik.

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, sheasmør*, ingefær*, naturlig aroma (appelsin). Minst 63% kakaotørstof.
Allegener: Mælk

Opbevaring: Opbevares bedst ved 16-20 °C.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 2430 KJ/ 580 Kcal
Fedt: 45,3 g
Heraf mættede fedtsyrer: 27,8 g
Kulhydrater: 31,9 g
Heraf sukkerarter: 28,6 g
Protein: 6,5 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 0 g

Produktoplysninger

Vægt
90 gram
Økologisk
Ja
Fairtrade
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)