2 stk. 'Christmas Mix' Julepynt, thyme - Broste Copenhagen

Christmas Mix Julepynt, Thyme - 2 stk.

Broste Copenhagen
52-133-06

2 smukke stykker julepynt fra Broste Copenhagen. Det fine julepynt er lavet i smukke foldede papirornamenter, og giver et elegant og anerledes udtryk til jul. Julepynten har fået den smukke grønne farve - thyme og passer flot sammen med mange andre farver julepynt.

74,00 kr.

Beskrivelse

Disse 2 flotte og meget populære stykker julepynt fra Broste Copenhagen, er perfekte at pryde dit hjem med til jul. 'Christmas Mix' Julepynt, thyme er flotte grønne papirornamenter / dekorationsvedhæng til jul, som er foldet på to smukke måder. Hvert stykke har fået sin geometriske form ud fra en speciel foldeteknik og silhuet.

Begge stykker julepynt har en fin snor i sig, så de pænt kan hænges på juletræet eller, hvor du synes de passer ind i hjemmet. Nogle anerledes og elegante dekorationsvedhæng, som pryder langt de fleste hjem. Dekorationsvedhængenes meget enkle design gør, at de også bruges til andre festligheder end jul, såsom konfirmationer og store begivenheder.

'Christmas Mix' Julepynt, thyme er smukke at kombinerer med andet pynt, julepynt og julekugler i andre farver, former og materialer.

Du finder vores smukke udvalg af julepynt her.

Størrelse
Diamater: 13 cm
Højde: 13 cm

Antal: 2 stk.
Serie: Christmas Mix
Farve: Thyme

Produktoplysninger

Materiale
Papir
Farve
Grøn
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)