Hvid 'Silke' Aluminum Lysestage - Broste Copenhagen

Silke Aluminum Lysestage, hvid

Broste Copenhagen
52-135-01

En flot enkle lysestage i aluminium, med plads til hele fire stearinlys (Ø2,2 cm). Lysestagen har et fint rum i midten med plads til fine dekorationer - brug den f.eks. som adventskrans og pynt med julekugler og fire julefarvede stearinlys. Læs mere om den fine lysestage længere nede på siden.

Beskrivelse

En flot hvid aluminiums lysestage med plads til fire stearinlys. 'Silke' lysestagen fra Broste Copenhagen, har fået et smukt og enkelt design. Lysestagen er rund, og i kanten er der gjort plads til hele fire stearinlys. Inde i midten af lysestagen, er der plads til dekorationer og pynt, hvilket gør det meget beregnet som adventskrans eller til andre hyggelige begivenheder.

Med denne lysestage kan du stadig lave en en rigtig smuk, men mere brandsikker adventskrans, hvor pynten ikke er i direkte kontakt med lysene. Pynt f.eks. midten med gran, julekugler eller små nisser. Sæt nogle sjove farverige stearinlys i, for et skævt og anerledes udtryk eller nogle enkle hvide, grønne eller røde lys i, for en mere rolig og julet stemning. Det er kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser. 

Lysestagen har plads til fire lys med en diameter på 2,2 cm.

Mål
Diameter: 32 cm
Højde: 8 cm

Farve: Hvid

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Farve
Hvid
Diameter
32 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)