• Økologisk
Snaps Bornholm No. 5 Vanilje Snaps - 50 cl

No. 5 Vanilje Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits

No.5 Vanilje snaps fra Snaps Bornholm, er en god klar økologisk snaps, med en dejlig sødme. Denne snaps er lavet på vaniljestænger, som bringer den helt rette sødme til smagen af spiritus. Læs mere om No.5 Vanilje Snaps længere nede på siden.

122-100-06
Forventet afsendelse: 8-10 hverdage
249,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

For mange hundrede år siden startede Aztekerne og Mayaerne i Mellemamerika, at blandede vaniljen i deres kakaodrik, for at opnå en dejlig sødme, i dag blandes vanilje i mange ting og nu er den også nået den bornholmske snaps.

Med No. 5 Vanilje Snaps fra Snaps Bornholm, får du en god smagsfuld økologisk snaps, med en dejlig sødme og en flot klar farve. Denne snaps er tilsat nogle lækre hele vaniljestænger, som er blevet flækket på langs og sænket ned i den skønne snaps. Når smagen har nået den rette sødme, filteres vaniljen nænsomt fra, og giver dig denne gode komplekse og drikkevenlige bornholmske snaps.

Med sødmen fra vaniljen og den gode smag af alkohol, får du her en god dansk snaps som varmer sjælen. Denne snaps kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med appelsin sodavand.

I denne flotte flaske med den klare snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Snaps Bornholm har skabt flere vidunderlige smagsvarianter inde for snaps. Så gå ombord i deres skønne sortiment og lad snapse-bordet flyde med lækkerrier. Se alle varianterne fra Snaps Bornholm her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold pr. flaske
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Bedømmelse Anmeldelser (0)