• Økologisk
Snaps Bornholm No. 7 Lakrids Snaps - 50 cl

No. 7 Lakrids Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits
122-100-08

No. 7 Lakrids Snaps er en god og økologisk snaps fra Snaps Bornholm. Denne snaps har godt med bid i, og giver dig en lang og god lakridssmag. Læs mere om den skønne snaps, længere nede på siden.

Beskrivelse

Med No. 7 Lakrids Snaps fra Snaps Bornholm, får du en god smagsfuld økologisk snaps, med en dejlig dyb lakrids smag og en flot brun farve. 

Lakrids har længe været en spiselig ting her i Danmark, men brugen af lakrids i det danske køkken, er stadig i stor udvikling. Den sorte masse med den skønne bitre smag, kommer fra rødder der hovedsageligt trækker op af jorden ved Middelhavet, Asien og Mellemøsten. Her er det så blevet Snaps Bornholm der har taget den bitre men meget smagsfulde lakrids og tilsat deres lækre snaps. Dette har givet en snaps med bid i, nemlig No. 7 Lakrids Snaps - en snaps med en dejlig dyb lakridssmag der fylder munden længe.

Med den dybe lakrids smag og den gode smag af alkohol, får du her en god dansk snaps som varmer sjælen. Denne snaps kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med tranebærjuice.

I denne flotte flaske med den brune snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Snaps Bornholm har skabt flere vidunderlige smagsvarianter inde for snaps. Så gå ombord i deres skønne sortiment og lad snapse-bordet flyde med lækkerrier. Se hele Snaps Bornholm sortimentet her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)