Nordic Sea skål fra Broste Copenhagen. Mål - Ø17 cm / H8 cm

Nordic Sea Skål - Ø17xH8

Broste Copenhagen
52-74-49

En smuk blå-glaseret skål i en skøn størrelse - 17x8 cm. Skålen er fra den flotte Nordic Sea serie, og passer ind i alle hjem. Skålen er perfekt til serveringer og som både frugtskål og pynteskål, og så tåler den både opvaskemaskine og mikroovn.

Beskrivelse

Med denne fine og unikke skål fra Broste Copenhagen, får du en blå-grå keramik skål med en god størrelse - skålen måler 17 cm i diameter og 8 cm i højden. Skålens design gør den perfekt som frugtskål, pynteskål eller som serveringsskål til alverdens måltider. 

Skålen er lavet i den flotte Nordic Sea serie, som er inspireret af de danske farvande. Derfor her hele serien fået den smukke blå-grå-grønne farve med flotte og unikke strukturer i. Ligesom at havet skifter struktur og farve, så gør disse skåle det også. Hele skålens produktion gør nemlig at du ikke finder to skåle der er helt ens. Skålen er håndlavet og glaseret med blå glasur. I brændingsprocessen tager skålen form og farve, alt efter hvor i ovnen den har stået. Hele denne proces, viser blot skålens høje og unikke kvalitet.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter:17 cm
Højde: 8 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Sea

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)