FOODIE Kaffekværn fra RIG-TIG i Sort

FOODIE Kaffekværn, sort

RIG-TIG
124-62-02

Her finder du en lækker sort elektrisk kaffekværn som er meget brugervenlig, og har et rent og stilfuldt design. Kværnens lille størrelse gør den nem at tage med og den fylder ikke meget på køkkenbordet. Alt i alt får du her en flot og nem kaffekværn, hvor du hurtigt har friskkværnede bønner lige ved hånden - det tager den nemlig kun få sekunder at kværne dine bønner. Læs mere om kværnen længere nede på siden.

Beskrivelse

FOODIE Kaffekværn fra Rig-Tig by Stelton, er en lille og smart elektrisk kaffekværn som hjælper dig til en rigtig god kop kaffe. Kværnen har et stilrent og brugervenligt design, som gør den nem at anvende til hverdag. Med sin lille størrelse, fylder den heller ikke meget på køkkenbordet, og den er også lige til at pakke væk eller tage med sig på ferie eller i sommerhus.

Denne smarte elektriske kaffekværn hjælper dig til at få den optimale smag ud af dine hele kaffebønner. Du skal blot kværne dine bønner lige inden du brygger kaffen, så de er så friske i smagen som muligt. Med denne kaffekværn tager det kun få sekunder at kværne og det giver dig den bedste kop kaffe, fyldt med lækker aroma. 

FOODIE Kaffekværn fås i tre farver - sort, hvid og grå. Kværnen er designet af den skandanaviske tegnestue Unit10, som er placeret i centrum af København. Kværnen er lavet med en glas 'kuppel', hvor bønnerne kværnes i, så du kan følge med og knivene i kaffekværnen er lavet i rustfrit stål, for at kværne dine bønner bedst muligt.

Mål
Højde: 18,2 cm
Diameter: 10,3 cm

Designer: Unit10
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Glas/Borosilikat, Plast, Rustfrit stål

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Plastik
Rustfrit stål
Farve
Sort

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)