BRING-IT To-Go Krus i blå fra Rig-Tig by Stelton

BRING-IT To-Go Krus - blå

RIG-TIG
124-61-01

Et flot, praktisk og farverigt to-go krus med en smart lukning. Kruset har en klik-knap i låget, så du kan åbne og lukke kruset med én hånd. Kruset er lavet i dobbeltvægget plast så det kan holde på temperaturen af både dine varme og kolde drikkevare. Derudover er to-go kruset nemt at rengøre da det tåler opvaskemaskine. En smart blåt krus som er perfekt at tage med på farten.

140,00 kr.

Beskrivelse

Her finder du det flotte og farverige BRING-IT To-Go Krus fra Rig-Tig by Stelton. Kruset er perfekt til at tage dine varme og kolde drikkevare med på tur. Kruset kan indeholde 0,34 l og er lavet i dobbeltvægget plast. På låget finder du den smarte klik-knap, så du kan betjene kruset med kun én hånd. Blot tryk på knappen, så åbner du for kruset, og kan drikke af det fra alle vinkler. Tryk på knappen igen og du lukker for kruset, så væsken ikke ryger nogle steder. 

Det smarte design, er To-go kruset også praktisk, da det tåler opvaskemaskine.

Et smart og lækkert krus, som er god til dig der studerer, til dig der tager kaffen med på bilturen, til hundelufteren eller blot til dig der elsker at gå nogle lange gode ture hele året rundt.

Mål 
Højde: 16,5 cm
Bredde: 8,5 cm

Indhold: 340 ml
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Plastik, silikone

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Nej
Kapacitet
340 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)