Brødpose i sort fra Stelton

Brødpose, sort

Stelton
125-76-01

En flot, praktisk og stilfuld sort brødpose, som kan anvendes til både opbevaring af brød eller til servering. Du indstiller blot posens størrelse ved at folde den øverste del ned. Brødsposens stilfulde design og gode funktionalitet første i 2007 til en pris ved Design Plus Award. Brødposen er nem at holde ren, da den tåler vaskemaskine. 

Beskrivelse

En stilfuld, praktisk og prisvindende brødpose fra Stelton. Den populære brødpose er lavet i sort bomuldskanvas og giver dig en flot og stilfuld servering eller opbevaring af dit brød. En brødpose med et gennemført design og god funktionalitet. Posens materiale og design gør at du kan indstille posen til flere størrelser, ved blot at folde den øverste del ned. Så hvis du vil bruge den til opbevaring og dermed have den mere lukket, folder du den helt op, og hvis den skal bruges som brødkurv, folder du blot ned så det passer til mængden af brød, og i dermed ikke skal rode rundt i posen efter det rigtige stykke.

Brødposen tåler vaskemaskine og skal vaskes på max 30 grader.

Brødposen er designet af den danske industrieldesigner Klaus Rath, og i 2007 vandt brødposen en pris ved Design Plus Award.

Mål
Bredde: 23 cm
Længde: 37 cm
Højde: 3,7 cm

Designer: Klaus Rath 
Materiale: Bomuldskanvas
Vaskemaskine: Max 30 grader

Produktoplysninger

Materiale
Bomuldskanvas
Vaskemaskine
30 grader
Farve
Sort

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)