Stelton Blomstervandkande, stål - 1,7 liter
Stelton Blomstervandkande
Stelton Blomstervandkande, stål - 1,7 liter
Stelton Blomstervandkande

Original Blomstervandkande, stål

Stelton
125-134-01

En flot, funktionel og æstetisk smuk vandkande, som ikke kun er god at vand blomster med, den pryder også i ethvert hjem. Vandkanden er designet i 1979, men er i forbindelse med Steltons 60'års jubilæum i 2020, blevet relanceret til ære for designeren bag og tidligere adm. direktør i Stelton Peter Holmblad. 

Beskrivelse

En flot og stilren blomstervandkande fra Stelton. Det enkle design og stilsikre valg af materiale, gør at vandkanden pynter i et hvert hjem. Vandkanden er lavet under produktserien Original, hvor alt er lavet i elegante, funktionelle og bløde cylinderformede designs. Dette ses også i vandkanden, som har fået et funktionelt og skulpturelt formsprog, så den ikke kun er god at vande blomster med, men dens æstetik og gør at den pryder dekorativt i hjemmet.

Vandkanden er blevet relanceret i anledningen af Stelton 60 års jubilæum i 2020, og er designet af den tidligere adm. direktør i Stelton, Peter Holmblad i 1978. Relanceringen er lavet i en hyldest til Peter Holmblad, som står bag samtlige produkter i Original serien, som er en af grundstenene til Steltons DNA.

Mål
Bredde: 13 cm
Længde: 33 cm
Højde: 24,5 cm

Designer: Peter Holmblad
Produktserie: Classic, original

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Kapacitet
1700 ml

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)