• -17%
Stelton EM Kande m. låg - 1,5 L

EM Kande m. låg - 1,5 L

Stelton
125-105-10

En flot og stilren kande, som gør det nemt for dig at opbevare kolde drikke i køleskabet samt serverer dine drikkevare på en flot måde. Kanden kan indeholde 1,5 liter væske, og er god at have stående i køleskabet. Så nu kan du nemt nyde et køligt glas vand. Læs mere om den flotte Stelton kande længere nede på siden.

249,00 kr. 299,00 kr. -50,00 kr.

Beskrivelse

Er du træt af lunket vand, så er denne kande lige det du mangler. EM kanden gør det nemlig nemt for dig at opbevare dine drikkevare i køleskabet. Kanden kan indholde hele 1,5 liter vand, så har du altid har koldt vand lige ved hånden.

EM kanden er inspireret af resten af Classic-serien og er designet af den københavnske designer Erik Magnussen. Med sine klassiske streger, han den fået et enkelt og stilrent design, hvor de runde former spiller ind. Kanden er lavet i blåt gennemsigtigt ABS plast og har fået den flotte grå farve smoke, i toppen af kanden. Med den gennemsigtige kande, kan du nemt se hvor meget vand der er tilbage. Det flotte design på EM kanden fra Stelton gør, at du også kan bruge den som serveringskande.

Brug kanden til vand, juice, saft eller andre kolde drikkevare. Kanden er både god i hjemmet, men er også god til arbejdspladser og institutioner, hvor større mængder af drikkevare skal være tilgængeligt på bordet.

Mål
Bredde: 14 cm
Længde: 14 cm
Højde: 24,5 cm

Indhold: 1,5 liter
Designer: Erik Magnussen
Produktserie: Classic
Volume: 1500 cm3

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Kapacitet
1500 ml

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)