2 stk høje Frost glas fra Stelton

Høje Frost Glas - 2 stk.

Stelton
125-104-01

2 smukke glas, der sætter flere sanser igang ved nydelsen af kolde drikkevarer. Disse mundblæste glas er delvist frostede, så de får et lækker køligt design, der skaber et indbydende udtryk. Så sæt flere sanser igang når du skal nyde dit kolde vand, en lækker drink eller måske en kølig frappé i sommervarmen.

Læs mere om de flotte Frost glas fra Stelton, længere nede på siden.

Beskrivelse

Med Frost Glas fra Stelton får du 2 stk. flotte høje og mundblæste glas med en lækker kølig elegance. Glassenes smukke design, hvor de er blevet delvist frostede og mundblæste, gør at det ligner, at den nederste del af hvert glas er frossen og dermed har fanget smukke iskrystaller der kommer deraf. Et dejligt køligt udtryk med en klar nordisk signatur, som giver dig endnu mere lyst til at nyde dine kolde drikkevare i disse glas - prøv f.eks med kold vand og isterninger, lækre kolde drinks eller god frappé. 

Ved at du benytter disse glas til dine kolde drikkevare, er der flere af dine sanser der spiller ind i nydelsen. Du får dermed en anden form for oplevelse ved at drikke kolde drikkevare af disse glas, end blot et normalt klart glas. 

Frost Glassene er designet af det svenske designkollektiv FRONT. FRONT eksperimenter meget med materialer og teknologier samtidig med, at de skaber fantastiske design. Her genfortolkes dagligdags genstande blandt andet, og der indarbejdes lækre visuelle effekter, som du også ser ved frost-looket i disse glas.

Mål
Bredde: 6,5 cm
Højde: 13 cm
Længde: 12,5 cm

Designer: FRONT
Produktserie: Classic

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)