EMMA Te-Termokande i mørkeblå - 1 liter

EMMA Te-Termokande, mørkeblå

Stelton
125-125-16

En flot, enkel og stilren termokande med et prisvindende design. Termokanden er lavet i rustfrit stål med en flot højglanslakering og en hank i bøgetræ. Derudover kan denne Emma Termokanden indeholde 1 liter, så den er perfekt til servering af te.

Beskrivelse

EMMA Te-Termokande er en flot, lækker og praktisk termokande fra Stelton med plads til hele 1 liter. Termokanden er både traditionel og nytænkende på én gang. Dens lækre kendte rene linjer sammensat med den innovative materialekombination med stål, træ og stentøj giver dig en termokande i høj klasse. Det flotte og prisvindende design forskønner din servering af te i hverdagen. Derudover er Emma Termokanden nem at betjene, da den med et enkelt tryk på låget åbnes og lukkes.

Termokanden er designet af tegnstuen HolmbäckNordentoft, hvor æstetik ordet for lækre designs. Termokanden er lavet i rustfrit stål med en højglanslakering i blå og en smuk hank i bøgetræ. Hanken er med til at give termokanden sin nordiske signatur samt moderne og stilrene udtryk.

 

Mål 
Højde: 19,5 cm
Bredde: 14 cm
Længde: 17 cm

Indhold: 1000 ml
Produktserie: Danish Modern 2.0
Materiale: Farvet stål
Designer: HolmbäckNordentoft
Volumen: 1000 cm3

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Træ
Kapacitet
1000 ml
Farve
Blå

Bedømmelse Anmeldelser (0)