Bestik

Uanset om du mest er til klassisk elegant og nærmest eksklusiv borddækning eller mere holder af en nutidig, moderne og måske ligefrem lidt overraskende opdækning i hverdagen og til fest, så har vi bestikket, der passer perfekt til dig og dine gæster! Stelton er et brand som alle kender, men kender du også deres bestik? Det er super lækkert og stilrent! Eller søger du i virkeligheden mere efter et fantastisk skinnende blankt og kulsort bestik til brormand, der lige er flyttet hjemmefra? Så har vi også det! Eller hvad med et fantastisk guldbestik, der emmer af overskud og passer perfekt til moderne prinsesser? Se hele vores super fede udvalg af lækkert bestik herunder, hvor du også finder flotte kagespader, praktiske salatbestik, geniale forskærersæt og meget andet.

Viser 1-24 af 75 element(er)

Bestik - til det smukke og veldækkede bord

Når du får gæster, så er lækkert bestik en del af dét, der gør din borddækning ekstra flot og indbydende. Helt ligesom en fin buket blomster også er med til at fuldende borddækningen. Men også i dagligdagen har du da fortjent at have lækkert bestik i hænderne, når du skal spise! Og da der jo er tale om værktøj, som anvendes dagligt og løbende, så kan det altså betale sig at investere i godt bestik! Det skal ikke alene ligge godt i hånden, men helst også kunne holde sig flot, selvom det bruges og vaskes op meget hyppigt. Her kommer NORU på banen, for hos os finder du et udvalg af super lækkert bestik, som er noget helt for sig!

Her i webshoppen finder du bestik til enhver smag. Og det kommer med vidt forskellige udtryk, så der både er bestik, der passer perfekt til dem, der helst vil have det i klassisk børstet stål, til dem der foretrækker bestik med en flot og eksklusiv finish af guld eller rosaguld og til dem, der drømmer om helt moderne og skinnende blankt kulsort bestik. Vi har det hele - og du kan endda få det til ret rimelige priser!

"Tagtøj"

Tagtøj er den slags bestik, som anvendes til at tage mad fra fade og skåle med. Altså kartoffelskeer, kagespader, store gafler, sukkertænger, sovseskeer etc. Det er et lidt sjovt ord, som har været anvendt som slang i hvert fald de seneste 50 år, men måske endda endnu længere. I dag er ordet dog optaget i Den Danske Ordbog, så det hedder altså "tagtøj" i dag.

Hos NORU har vi et ret fedt udvalg af tagtøj, som passer perfekt sammen med vores almindelige spisebestik. Du kan eksempelvis få forskellige kagespader, et super flot salatbestik, en praktisk paletkniv, en genial grilltang, en lækker forskærerkniv og -gaffel etc.

Når du køber bestik bør du overveje, om det tagtøj, som du supplerer med, nødvendigvis skal være fra præcis samme bestikserie som dit spisebestik. Nogen gange er det både mere praktisk og giver mere kant til din borddækning, hvis du blander farver og materialer lidt.

Vask dit bestik op i hånden

Inden du investerer i bestik, bør du overveje, om det vigtigste for dig er at komme til at eje et lækkert bestik, som kan bruges både til hverdag og fest og som holder sig flot i årevis. Eller er det endnu vigtigere, at det hurtigt kan smides i opvaskemaskinen - og så vil du gerne leve med, at det indenfor forholdsvis kort tid bliver anløbet og ikke så pænt?

Hos NORU vil vi altid anbefale, at man vasker sit bestik op i hånden! Det er ikke nødvendigvis det samme som, at bestikket ikke kan tåle at komme i opvaskemaskinen, men...det holder sig bare så meget flottere, når man lige bruger de der to minutter på at vaske det op i hånden og tørre det grundigt rent i et viskestykke efterfølgende.

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du håndterer dit bestik, men nu har du altså fået rådet alligevel. Og så håber vi, at du vil kunne glædes over dit flotte bestik år efter år efter år...

NORU's lækre bestikserier

Hos NORU er vi enormt stolte af de flotte bestikserier, som vi kan tilbyde vores kunder - så er det sagt. Vi kan tale (og skrive) stolpe op og stolpe ned om det lækre bestik, men nu får du altså lige en appetitvækker her om bare 3 af serierne. Og så vil vi ellers anbefale, at du selv tager en rundtur på vores bestiksider og checker det hele ud, hvis du er på jagt efter nyt lækkert bestik eller efter en gave, som de fleste vil blive virkelig glade for.

Stelton Prisme - verdenskendt kvalitet og stilrent formudtryk

Vores lækre Prisme stålbestik fra verdenskendte og evigt populære Stelton er noget for sig! Det er - som alt fra Stelton - super gennemtænkt og formgivet, så det passer til både unge og gamle og til klassisk og mere moderne og ung borddækning. Og så ligger det super godt i hånden! Prisme bestikket kendes især på sine let trekantede skafter og sin lækre finish. Med dette bestik får du kvalitet for alle pengene!

Stelton Prisme bestikket fås i sæt i to forskellige størrelser. Du kan enten få et sæt til 6 personer med hhv. kniv, gaffel, spiseske og teske, eller du kan erhverve dig et sæt til kun 4 personer, hvis du foretrækker det. Almindeligvis vil vi råde til, at man anskaffer bestik til mere end 4 personer, med mindre man bor alene og ikke kunne drømme om at invitere gæster nogensinde. Sættet til 4 personer er dog genialt til gaver - så kan modtageren selv supplere op til det antal kuverter, som han eller hun mener at have brug for bestik til. Det er også godt, når man har brug for at supplere sit eget bestik op med bare nogle få ekstra sæt.

Broste Copenhagens Tvis - moderne og opsigtsvækkende flot

Fra Broste Copenhagen kan vi tilbyde det fantastisk flotte Tvis bestik, som har et meget moderne udtryk, og ligger fantastisk godt i hånden. Bestikket er lavet i rustfrit stål, som efterfølgende er belagt med flot titanium rose gold eller skinnende blank sort titanium. Dette giver bestikket et super elegant og moderne udtryk, og det nærmest stråler af eksklusivitet. Det er simpelthen en bestik, som man lægger mærke til på spisebordet!

Det lækre Tvis bestik tilbydes i sæt til 1 eller 4 personer, ligesom du også kan få bestikdelene enkeltvis eller eksempelvis i sæt af 4 ens dele. Dette er især praktisk, når du f.eks. har brug for at erstatte en enkelt bortkommet ske eller gaffel eller bare har brug for at have f.eks. flere teskeer eller knive til rådighed. Måske fordi du foretrækker også i din samling af tagtøj at have almindelige gafler eller skeer?

Bestikket kommer i øvrigt super flotte sorte æsker, som kan bruges til opbevaring, og som også gør det godt som lækre gaveæsker, når du skal forære Tvis bestik til en heldig modtager.

Hübsch Guldbestik - Smukt og yderst eksklusivt udtryk

Er du hooked på det lækre udtryk, som guldbestik har, men er ikke pjattet med rose gold, så er det vores fantastiske bestik fra Hübsch, du skal se efter! Her får du nemlig et skinnende smukt bestik, som er udformet i messing og har det flotteste blanke udtryk, der ligner det pureste guld. Med dette bestik kan almindeligt dødelige dække op til taffel, som var vi kejsere og kejserinder!

Det super flotte bestik fra Hübsch egner sig lige godt til helt moderne og ung borddækning med kant, som til elegant og super eksklusiv opdækning med guldrandede tallerkener og elegante krystalglas. Det går simpelthen til det hele. Sæt det meget gerne sammen med tallerkener med et lidt råt og rustik udtryk - det bliver det kun endnu flottere af!

Hübsch guldbestikket kommer i sæt á 4 kuverter med hhv. kniv, ske, gaffel og teske, og det er i øvrigt yderst rimeligt i pris.

Se også vores andre vildt lækre bestikserier her på siden, og husk at du hos NORU også kan få alt det andet, som du har brug for, når du skal dække et smukt bord - eksempelvis stofservietter i smukke farver, flotte servietringe, super lækre glas samt skåle, fade, tallerkener og meget meget andet.