• -30%
Daily Salatbestik (L: 26,5 cm) i rustfrit stål fra Nicolas Vahé

Daily Salatbestik

Opgrader din bordopdækning med Nicolas Vahé's Daily salatbestik. Det rustfri stål og det enkle, maskuline design giver et elegant touch til din salatservering.

49,00 kr. 69,95 kr. -20,95 kr.

Beskrivelse

Nicolas Vahé's Daily salatbestik er det perfekte tilbehør til din sprøde salat. Dette elegante sæt af salatbestik er lavet af rustfrit stål og har et industrielt udtryk, der tilføjer et stilfuldt touch til din bordopdækning.

Med sin blanding af runde former og enkle design har Daily salatbestikket en subtil maskulin elegance, der passer til enhver indretning. Det rustfrie stål tilføjer en solid og holdbar kvalitet til bestikket, samtidig med at det blødes op af de elegante kurver. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Lad dine gæster nyde din lækre salat med dette smukke salatbestik. Den glatte overflade og ergonomiske greb gør det nemt at håndtere og servere salaten på en elegant måde. Uanset om du serverer en simpel grøn salat eller en farverig frugtsalat, vil Daily salatbestikket hjælpe med at fuldende præsentationen.

Når du ikke bruger salatbestikket, kan det nemt opbevares i en krukke på køkkenbordet eller hænges op på et vægophæng som en del af din indretning. Det vil tilføje et strejf af elegance til dit køkken og være praktisk tilgængeligt, når du har brug for det.

Nicolas Vahé's Daily salatbestik er ikke kun et praktisk køkkenredskab, men også en smuk dekoration til dit hjem. Det er et perfekt valg til dem, der sætter pris på design og funktionalitet i deres køkkenudstyr. Gør din salatservering til noget særligt med dette elegante og moderne salatbestik.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Bredde
6 cm
Længde
26,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)