• Økologisk
Dragée Lakrids Mandler fra Økoladen

Dragée Lakrids Mandler - 90 gram

Her får du en fantastisk smagsoplevelse gennem flere lækre smagsnuancer - letristede mandler, overtrukket med en tyndt lag mælkechokolade og rullet i lakridspulver. Alt i alt en ren nydelse som du både kan forkæle dig selv og dine gæster med. Læs mere om mandlerne længere nede på siden.

50,00 kr.

Beskrivelse

Dragée Lakrids Mandler fra danske Økoladen, er skønne økologiske og letristede mandler, som er blevet overtrukket med et tyndt lag af mælkechokolade og rullet i lakridspulver. Hele kombinationen er det søde og bløde fra mælkechokoladen, det skønne fra de letristede mandler og det bitre fra lakridspulveret, giver dig nogle fantastiske og meget smagsfulde dragée mandler, som virkelig forkæler dine smagsløg i flere smagsnuancer. En ren nydelse som er perfekt til gæster eller som en lille lækker snack til dig selv. 

De lækre dragée mandler med chokolade og lakrids kommer i en fin æske. Dette gør også mandlerne perfekt som gave - både i en gavekurv eller som værtindegave.

Ingredienser: Ristede mandler*, rørsukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, lakridsrodspulver*, overfladebeh. med gummiarabicum*, sukker*, honning*. Emulgator: sojalecithin.
* = Økologisk 

Indeholder: 38% kakaotørstof i chokoladen.

Næringsindhold pr 100g:
Energi: 2365 KJ / 565 Kcal
Fedt: 40g
Heraf mættede fedtsyrer: 17g
Kulhydrat: 39g
Heraf sukkerarter: 38g
Protein: 10g
Salt: 0,16g
Kostfibre: 3,3g

Produktoplysninger

Vægt
90 gram
Økologisk
Ja
Fairtrade
Nej

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)