Scrub No. 2 fra Vølve. Med helende og plejende effekt. Håndlavet i Danmark af økologiske ingredienser.

Scrub No. 2 - Helende og Plejende

Vølve
132-140-22

Forkæl din hud med skønne Scrub No. 2 der virker helende og plejende. Perfekt når du skal have forfrisket huden og gerne vil af med de døde hudceller på en blid måde. Med dejlig duft af morgenfrue og kamille.

250,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl din trætte hud med denne skønne Scrub No. 2 fra danske Vølve. Lavet i hånden, i Theas skønne laboratorium i Brønshøj.
Her er der ikke sparet på de gode råvarer. Der er til genæld sparet helt på skadelig kemi, og også denne scrub er 100% vegansk ligesom de andre lækre sager fra Vølve.

Scrub No. 2 er lavet på uraffineret rørsukker, tilsat kamille og morgenfrue, der er udtrukket i rapsolie. Og så er der naturligvis også Vølves egen blanding af økologisk hør- og kæmpenatlysolie i samt økologisk tidselolie.
Kamillen har sin velkendte beroligende effekt på din hud og kan hjælpe med at desinficere irriteret hud. Og sukkeret kan modvirke tilstoppede porer.

Når du skrubber denne scrub rundt på huden, eksfolieres huden blidt og de døde hudceller vaskes væk. Olierne i sukkeret sørger for at tilføre masser af fugtighed, så din hud efterlades med en forfriskende smuk udstråling - og du behøver ikke bruge yderligere creme eller lotion bagefter, for at genoprette hudens fugtbalance. 

Det er virkelig nemt at bruge denne scrub. Når du har sæbet dig ind i badet, bruger du den bare over hele kroppen. Mængden afhænger lidt af hvor meget du gerne vil 'skrubbes', men start med en lille klat. Skrub blidt sukkeret rundt på huden, og vær gerne lidt ekstra opmærksom på de steder hvor du har hård hud. Det kan være albuer og fødder. De skal lige have lidt ekstra skrub.
Når du er færdig med at skrubbe din krop, så skyller du det overskydende sukker og olie af.

Du kan også bruge denne scrub i ansigtet. Her skal du blot bruge en lille smule på fugtet hud og blidt massere det rundt i ansigtet. Overskydende sukker og olie skylles nemt af med lunkent vand.
Og her kan du så evt. afslutte med Vølves lækre Skin Tonic No 1. hvis du gerne vil have dybderenset din hud i ansigtet.

Der er 250 ml i dåsen.

Ingredienser: Økologisk rørsukker, Økologisk tidsel og rapsolie, udtræk af kamille (udtrukket rapsolie), udtræk af morgenfrue (udtrukket i rapsolie), økologiske æteriske olier (kamille, bergamotte, citron, appelsin, lavendel), vitamin e-olie, naturlig plantefarve udvundet af gulerod.

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
250 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)