• Økologisk
Scrub No. 4 fra Vølve. Med stimulerende effekt. Håndlavet i Danmark af økologiske ingredienser.

Scrub No. 4 - Stimulerende

Vølve
132-140-24

Forkæl din hud med skønne Scrub No. 4 der virker stimulerende. Perfekt når du skal have forfrisket huden og gerne vil af med de døde hudceller på en blid måde. Med dejlig duft af rose og lavendel.

250,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl din trætte hud med denne skønne Scrub No. 4 fra danske Vølve. Lavet i hånden, i Theas skønne laboratorium i Brønshøj.
Her er der ikke sparet på de gode råvarer. Der er til genæld sparet helt på skadelig kemi, og også denne scrub er 100% vegansk ligesom de andre lækre sager fra Vølve.

Scrub No. 4 er lavet på uraffineret rørsukker, tilsat rose, lavendel og jordbær.
Lavendlen er velkendt for at dulme rødme og tegn på inflammation. Og sukkeret kan modvirke tilstoppede porer.

Når du skrubber denne scrub rundt på huden, eksfolieres huden blidt og de døde hudceller vaskes væk. Olierne i sukkeret sørger for at tilføre masser af fugtighed, så din hud efterlades med en forfriskende smuk udstråling - og du behøver ikke bruge yderligere creme eller lotion bagefter, for at genoprette hudens fugtbalance. 

Det er virkelig nemt at bruge denne scrub. Når du har sæbet dig ind i badet, bruger du den bare over hele kroppen. Mængden afhænger lidt af hvor meget du gerne vil 'skrubbes', men start med en lille klat. Skrub blidt sukkeret rundt på huden, og vær gerne lidt ekstra opmærksom på de steder hvor du har hård hud. Det kan være albuer og fødder. De skal lige have lidt ekstra skrub.
Når du er færdig med at skrubbe din krop, så skyller du det overskydende sukker og olie af.

Du kan også bruge denne scrub i ansigtet. Her skal du blot bruge en lille smule på fugtet hud og blidt massere det rundt i ansigtet. Overskydende sukker og olie skylles nemt af med lunkent vand.
Og her kan du så evt. afslutte med Vølves lækre Skin Tonic No 1. hvis du gerne vil have dybderenset din hud i ansigtet.

Der er 250 ml i dåsen.

Produktoplysninger

Økologisk
Ja
Vegansk
Ja
Indhold
250 ml
Land
Danmark

Bedømmelse Anmeldelser (0)