Scrub No. 5 fra Vølve, med kaffegrums. Håndlavet i Danmark af økologiske ingredienser.

Scrub No. 5 - Opkvikkende og Foryngende

Vølve
132-140-25

Forkæl din hud med skønne Scrub No. 5 der virker opkvikkende og foryngende. Lavet på kaffegrums! Også velegnet i køkkenet, til ekstra skrub af hænderne.

250,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl din trætte hud med denne skønne Scrub No. 5 fra danske Vølve. Lavet i hånden, i Theas skønne laboratorium i Brønshøj.
Her er der ikke sparet på de gode råvarer. Der er til gengæld sparet helt på skadelig kemi, og også denne scrub er 100% vegansk ligesom de andre lækre sager fra Vølve.

Scrub No. 5 er lavet på kaffegrums fra økologiske Arabica kaffebønner. Og så er der tilsat uraffineret rørsukker, olier og E vitamin for at styrke din hud.
Denne scrub er rig på koffein og antioxidanter, der har en opstrammende og foryngende effekt på både din krop og dit ansigt. Og sukkeret kan modvirke tilstoppede porer.

Udover at være god mod din hud, så er denne scrub helt fantastisk i dit køkken. Den er nemlig rigtig god til at fjerne oliepletter, snavs og lugt fra madlavning. Så det er en rigtig god idé at have lidt af denne scrub stående i nærheden af køkkenvasken.

Når du skrubber denne scrub rundt på huden, eksfolieres huden blidt og de døde hudceller vaskes væk. Olierne i sukkeret sørger for at tilføre masser af fugtighed, så din hud efterlades med en forfriskende smuk udstråling - og du behøver ikke bruge yderligere creme eller lotion bagefter, for at genoprette hudens fugtbalance. 

Det er virkelig nemt at bruge denne scrub. Når du har sæbet dig ind i badet, bruger du den bare over hele kroppen. Mængden afhænger lidt af hvor meget du gerne vil 'skrubbes', men start med en lille klat. Skrub blidt sukkeret rundt på huden, og vær gerne lidt ekstra opmærksom på de steder hvor du har hård hud. Det kan være albuer og fødder. De skal lige have lidt ekstra skrub.
Når du er færdig med at skrubbe din krop, så skyller du det overskydende sukker og olie af.

Du kan også bruge denne scrub i ansigtet. Her skal du blot bruge en lille smule på fugtet hud og blidt massere det rundt i ansigtet. Overskydende sukker og olie skylles nemt af med lunkent vand.
Og her kan du så evt. afslutte med Vølves lækre Skin Tonic No 1. hvis du gerne vil have dybderenset din hud i ansigtet.

Der er 250 ml i dåsen.

Ingredienser: Økologisk kaffe arabica, økologisk Brassica Campestris Oil (rapskimolie), økologisk Carthamus Tinctorius Oil (tidselolie), økologisk Saccharum officinarum (rørsukker), økologisk Eugenia Caryophyllus Bud Oil (nelikkeolie), økologisk Cinnamomum Cassia Bark Oil (kanelbarkolie), aroma, vitamin e acetate

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
250 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)