DASH Water - Cucumber. Lækker vand med agurk.

DASH Water - Citron

DASH
133-107-03

DASH laver vand. Dog, er dette bedre. Denne DASH Lemons, er lækkert rent kildevand infuseret med citroner. Smagen er virkelig i top, og der er nul sukker, nul sødemiddel, nul kalorier og nul farvestoffer brugt.

25,00 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

DASH laver vand. Bare bedre, og med miljøet og klimaet i tankerne. DASH er friskt boblende kildevand, tilsat safterne fra de frugter og grøntsager, som ellers ville have været blevet smidt ud. Denne dåse er infuseret med citroner, som normalt ville være smidt ud, fordi udseendet desværre ikke lige har været med dem. Men, derfor fejler smagen jo intet. DASH bruger de skæve, kurvede og knoldede overskudsfrugter og grøntsager, til at lave deres vand. DASH dømmer nemlig deres frugt og grønt på kvalitet og smag, frem for på udseendet. De er derfor med til at bekæmpe madspild, som en tredjedel af af mad, der produceres i dag, desværre ender som. Oveni er dåserne og glasflaskerne lavet på genanvendeligt aluminium og glas, der måske endda er ældre end dig.

De smagfulde vand indeholder intet andet end vand, bobler og frugt. Nul sukker, nul sødemidler, nul farvestoffer, nul kalorier. Men masser af smag!
Prøv DASH vand, som et alternativ til din sodavand, saft eller juice. Eller, prøv af bruge dem i drinks, hvis der skal lidt ekstra smag i glasset.

Produktoplysninger

Sukkerfri
Ja
Smag
Citron
Indhold
330 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)