Present Time køkkenstativ i guld. Inklusiv 5 kroge og 1 kurv.

Køkkenstativ, guld

Present Time
135-145-18

Et fint og fiks lille køkkenstativ fra Present Time. Du kan hænge stativet på væggen i køkkenet, og have kopper, viskestykker og krydderurter hængende. 

Læs mere om køkkenstativet længere nede på siden.

Beskrivelse

Et super fint og virkelig praktisk køkkenstativ fra Present Time. Stativet er lavet i metal, som har fået et smukt guld finish. Med stativet følger der en fin  matchende kurv, du kan ophænge på stativet, eller have stående på køkkenbordet ved siden af, samt 5 kroge. På stativet kan du have kopper og viskestykker hængende, og du kan have en lille krukke med en krydderurt stående i den lille kurv.

Stativet kan du med fordel have hængende i kolonihavehuset, hvis der ikke lige er vildt meget skabs- og bordplads. Så kan du nemt hænge nogle kopper op på stativet, og nogle flotte viskestykker. Du kan også sagtens vælge at bruge stativet inde på børne- eller teenageværelset, så du lige har de mest praktiske ting ved hånden. Det er også et super brugbart stativ for de studerende som bor på kollegieværelser, som ikke har alverden med plads, men stadig gerne vil have lidt fint til indretningen. Plus så er stativet yderst praktisk, og nemt at sætte op.

Specifikationer
Længde: 60 cm
Højde: 30 cm
Dybde: 5 cm
Farve: guld

Produktoplysninger

Materiale
Metal
Farve
Guld

Bedømmelse Anmeldelser (0)