Broste Copenhagen 'Hasle' ovnfast fad i stentøj. W43 cm. Light Granite Grey.

Hasle Ovnfast Fad, Lysegrå - 43 cm

Broste Copenhagen
52-76-23

Et lækkert stort ovnfast fad med dejlig høj kant. Fadet er fremstillet i lysegråt stentøj og er et perfekt fad til den travle familie. Fadet tåler både ovn op til 250 grader og fryser ned til -18 grader.

Beskrivelse

Med 'Hasle' Ovnfast Fad, får du et lækkert højt fad fremstillet i smukt lysegråt stentøj fra Broste Copenhagen. Fadet her, har fået den store lækre størrelse, som gør den perfekt at lave gode store portioner mad i - Fadet måler 43 cm i bredden, 26 cm i længden og 7 cm i højden. Det grå stentøj giver fadet et antikt og råt look, og skaber gode rammer for din servering af maden.

Udover ovn, egner dette skønne fad sig også til mikroovn og fryser. Så du kan nemt gemme dine rester i fadet og tø dem op igen, når de skal spises. Fadet tåler helt op til 250 grader i ovn og helt ned til -18 grader i fryseren.

Et lækkert stentøjs fad som med sin smukke granit grå farve, passer ind i langt de fleste hjem. Så du kan altså lave en stor, og ikke mindst lækker portion af din yndlingsret og servere den på smukkeste vis med dette flotte 'Hasle' ovnfaste fad.

Du kan med fordel bruge dette fine ovnfaste fad, sammen med Nordic Sand stellet, også fra Broste. Da de lyse farvenuancer går godt i spænd med hinanden. Eller sæt det sammen med Nordic Coal, og skab et fedt udtryk på bordet, ved at matche det lyse med det mørke. Ja, det er blot fantasien der sætter grænser for, hvad du kan sammensætte det fine ovnfaste fad med.

Mål
Bredde: 43 cm
Højde: 7 cm
Længde: 26 cm
Farve: Light Grey Granite

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Grå
Fryser
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)