Amazonas - Rainforest Alliance. Fra Black Coffee Roasters

Amazonas Rainforest Alliance

Black Coffee Roasters
54-10-01

Fantastisk blend med kaffebønner fra Colombia og Brasilien, alle fra kaffeplantager der ligger i den skønne Amazonas regnskov.
Her bliver der passet på både kaffeplanter og kaffebønder. Denne kaffe er mærket med Rainforest Alliance-certifikatet der sikrer en kaffe der er dyrket under bæredygtige forhold.

Du får 1 kg kaffe af høj kvalitet, der giver dig en afbalanceret kaffe med lav syrlighed.

Beskrivelse

Vi har her at gøre med udsøgte kaffebønner fra plantager i Colombia og Brasilien.
De ligger alle i Amazonas regnskovsområdet og kaffebønnerne er certificeret under Rainforest Alliance. Denne certificering er din garanti for at kaffebønnerne er dyrket under bæredygtige forhold hvor der både bliver passet på miljøet som de dyrkes i - men også på de bønder der dyrker din kaffe. De uddannes i bæredygtig produktion så belastningen ved kaffedyrkningen bliver så minimal for miljøet som muligt.

Denne kaffe har en afbalanceret krop med en behagelig fylde og et lavt indhold af syre. Du får en kaffe med noter af mælkechokolade, honning og letristede mandler. Det giver din nybryggede kop kaffe en skøn duft og helt fantastisk smag, der gerne skulle glæde dine smagsløg.

Kaffebønnerne er mellemristede, og kan brygges med både stempelkande og som filterkaffe. Der er altså rig lejlighed til at brygge kaffen lige præcis på den måde, du allerbedst kan lide. Det gør det også dejlig nemt at lave kaffe til dine gæster. Du kan nemlig med den samme pose kaffebønner brygge den slags kaffe, dine gæster bedst kan lide.

Nyd denne kaffe sammen med et stykke lækkert chokolade eller en småkage. Så glæder du både dig selv og dem du serverer lækker kaffe for.

Sådan brygger du bedst med disse kaffebønner

Black Coffee Roasters har mellemristet disse kaffebønner. De er ristet så de kan brygges både i stempelkande og som filterkaffe.
Du bør kværne bønnerne groft, hvis du vil brygge dem i en stempelkande. Vi har lavet en nem video guide til dig, så du kan brygge den bedste kop kaffe med en stempelkande. Den kan du se (og læse) lige her.
Vil du gerne brygge kaffen som filterkaffe? Så bør du kværne kaffebønnerne fint (men ikke espresso-fint). Og så kan du enten vælge at brygge på en almindelig kaffemaskine eller kaste dig over pour-over kaffe. Vi har samlet alle vores bryggesæt til dig her, så du nemt kan komme igang.

Uanset hvilken bryggemetode du vælger, så er du rigtig godt på vej med disse gode kaffebønner. Og har du nogle spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at tage fat i os - vi hjælper dig gerne på vej. Du kan enten sende en mail til vores kundeservice eller fange os på chatten nede i hjørnet.
Vil du gerne se det øvrige udvalg fra Black Coffee Roasters? Vi har samlet det til dig lige her.

Der er 1000 gram kaffebønner i en pose.

Produktoplysninger

Bryggemetode
Filterkaffe
Stempelkande
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner
Ristning
Mellemristet
Fyldighed
2 ud af 5
Syrlighed
3 ud af 5
Vægt
1000 gram
Økologisk
Nej
Koffeinfri
Nej

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)