Nordic Vanilla Skål (Ø: 20 cm) fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Skål (Ø20)

Broste Copenhagen
52-74-73

En lækker stor skål i et smukt og populært design. Skålen er fra den nye Nordic Vanilla serie, og har den smukke rå-hvide farve med sorte 'vanilje pletter' i. Skålen måler Ø20xH11 cm, og er perfekt til servering af lidt større retter, såsom kartofler, salater mm. 

189,00 kr.

Beskrivelse

Med denne fantastiske skål, kan du servere dine måltider på en smuk og elegant måde. Nordic Vanilla skålen har fået et flot design, med en højde på hele 11 cm og en diameter på 20, samt den smukkeste rå-hvide farve, der er silke mat. En skål der både i størrelse og farve er god til smukke serveringer af lidt større retter. Server dine kartofler, salater, store mængder af dressinger / saucer og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan serverer i denne skål. 

Skålen er fra Broste Copenhagens nye Nordic Vanilla serie. Du finder ikke to skåle der er helt ens. Dette skyldes hele keramik skålens glaserings- og brændingsproces. Skålens glaseringer skifter nemlig farve i forhold til blanding, påføring og hvor i ovnen skålen har stået under brændingen. Dette viser kun skålen høje kvalitet og helt særlige og unikke design, som gør hver skål unik. 

En flot og unik skål som kan bruges til lækre serveringer af dine måltider, og som pynter i ethvert hjem.

Mål
Diameter: 20 cm
Højde: 11 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Vanilla

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Opvaskemaskine
Ja
Farve
Hvid
Diameter
20 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)