Nordic Vanilla Skål (Ø17 x H8) fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Skål (Ø17xH8)

Broste Copenhagen
52-74-75

En smuk hvid-glaseret skål i en skøn størrelse - 17x8 cm. Skålen er fra den nye Nordic Vanilla serie, og passer ind i alle hjem. Skålen er perfekt til serveringer og som både frugtskål og pynteskål, og så tåler den både opvaskemaskine og mikroovn.

Beskrivelse

Med denne fine og unikke skål fra Broste Copenhagen, får du en mat råhvid stentøj skål med en god størrelse - skålen måler 17 cm i diameter og 8 cm i højden. Skålens design gør den perfekt som frugtskål, pynteskål eller som serveringsskål til alverdens måltider. 

Skålen er fra den flotte Nordic Vanilla serie, der er silkemat i overfladen og har små 'vaniljekorn' som mønster. Skålens produktion gør at du ikke finder to skåle der er helt ens. Skålen er håndlavet og glaseret med hvid glasur. I brændingsprocessen tager skålen form og farve, alt efter hvor i ovnen den har stået. Hele denne proces, viser blot skålens høje og unikke kvalitet.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter:17 cm
Højde: 8 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Vanilla

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid
Diameter
17 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)