Te og kaffe specialisten - Vaniljesirup

Sirup m. Vanilje

TE Specialisten
92-41-01

Denne sirup er med vanilje, og den er virkelig skøn, at bruge til din kaffe, din morgenmad, eller dine hjemmelavede desserter, som en lækker smagsforstærker.
Brug den også med fordel i drinks!

46,00 kr.

Beskrivelse

Vaniljesiruppen fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den til at fremhæve smagen i din kaffe, og tilføje lidt ekstra lækkert. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen. Dermed får du en virkelig lækker smag af vanilje i stedet.

Du kan også sagtens bruge en teskefuld til din morgenmad. Brug det f.eks. på din yoghurt eller skyr, sammen med din mysli, for at give lidt ekstra lækker smag hertil. På desserter og kager, kan du også sagtens bruge denne virkelig lækre sirup, og give en god smag af vanilje.
Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks! Du kan f.eks lave en passion martini, og tilføje et skvæt af denne skønne sirup, som komplimenterer smagen af passionsfrugt rigtig godt.

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), naturlig vaniljearoma, vaniljekorn (EU)

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1275 kJ / 300 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 75 g
- Heraf sukkerarter: 57 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g

Produktoplysninger

Smag
Vanilje
Indhold
250 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)