Te og kaffe specialisten - Lakridssirup

Sirup m. Lakrids

TE Specialisten
92-41-03

Denne sirup er med lakrids, og den er virkelig skøn, at bruge til dit hjemmebag, såsom f.eks. vafler, eller kage med smag af lakrids. Du kan også sagtens bruge et par dråber i din kaffe, og give denne en lækker smag af lakrids.
Brug den også med fordel i drinks!

Beskrivelse

Lakridssiruppen fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den som en lækker smag, til f.eks. din kaffe og dermed tilføje lidt ekstra lækker smag, til din morgen- eller eftermidagskaffe. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen. Dermed får du en skøn smag af lakrids, som heller ikke bliver alt for kraftig, det er faktisk en lækker og afbalanceret smag af lakrids, som er brugt til siruppen. Den er også virkelig lækker at bruge til isdesserter, søde frugter eller i marinader.

Du kan også bruge lakridssiruppen på desserter og kager. Du tilføjer et par dråber sirup, til dine vafler, eller din chokoladecreme til din kage, så får du altså en skøn smag af lakrids.
Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks! Du kan f.eks lave en Kung Fu, som er super nem at lave. Du mikser bare lidt sprite (eller en anden sport-sodavand), lakridssirup og et skvæt lime, i et glas med isterninger. Wupti, så har du altså en lækker drink.

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), lakridsekstrakt (EU) (2,5 %)

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1227 kJ / 289 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 72 g
- Heraf sukkerarter: 55 g
Protein: 0,2 g
Salt: 0,08 g

Produktoplysninger

Smag
Lakrids
Indhold
250 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)