Te og kaffe specialisten - Irish cream sirup

Sirup m. Irish Cream

TE Specialisten
92-41-05

Denne sirup er med smag af Irish Cream, og den er virkelig skøn, at bruge til din kaffe, din morgenmad, eller dine hjemmelavede desserter, som en lækker smagsforstærker. Irish Cream er en sirup, hvor der er en lækker, og mild smag af whisky.
Brug den også med fordel i drinks!

Beskrivelse

Siruppen med Irish Cream fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den som en lækker smag, til din kaffe og dermed tilføje lidt ekstra lækker whisky-smag, til din morgen- eller eftermidagskaffe. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen.

Du kan også sagtens bruge en teskefuld til din morgenmad. Brug det f.eks. på din yoghurt eller skyr, sammen med din mysli, for at give lidt ekstra lækker smag hertil. På desserter og kager, kan du også sagtens bruge denne virkelig lækre sirup, og give en god smag af Irish Cream. Især på pandekager og vafler med is, er irish Cream siruppen virkelig lækker.
Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks!

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), naturlig aroma

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1241 kJ / 292 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 73 g
- Heraf sukkerarter: 55 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g

Produktoplysninger

Smag
Irish Cream
Indhold
250 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)