Te & Kaffe Specialisten - Sirup m. hasselnød

Sirup m. Hasselnød

TE Specialisten
92-41-06

Denne sirup er med smag af hasselnød, og den er virkelig skøn, at bruge til din kaffe, din morgenmad, eller dine hjemmelavede desserter, som en lækker smagsforstærker. Siruppen med hasselnød er yderst velegnet til især din caffe latte eller iskaffe, hvis denne lige skal have et lækkert smags-pift.
Brug den også med fordel i drinks!

Beskrivelse

Siruppen med hasselnød fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den som en lækker ekstra forkælelse, til din kaffe og tilføj en dejlig smag af hasselnød, til din morgen- eller eftermidagskaffe. Og det selvfølgelig både den varme kaffe, eller den kolde (iskaffe) hvor du kan bruge siruppen med hasselnød. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen.

Du kan også sagtens bruge en teskefuld til din morgenmad. Brug det f.eks. på din yoghurt eller skyr, sammen med din mysli, for at give lidt ekstra lækker smag hertil. På desserter og kager, kan du også sagtens bruge denne virkelig lækre sirup, og give en god smag af hasselnød. Især på pandekager og vafler med is, er siruppen med hasselnød virkelig lækker.
Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks!

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), naturlig hasselnød aroma

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1241 kJ / 292 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtstyrer: 0 g
Kulhydrat: 73 g
- Heraf sukkerarter: 55 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g

Produktoplysninger

Smag
Hasselnød
Indhold
250 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)