Alle varer fra brand Broste Copenhagen

Her finder du klassisk og fantastisk smukt stentøj fra Broste Copenhagen! Vi har udvalgt de flotteste glaserede krus, kander, m.m i skønne farver til dig!

Læs mindre

Broste Copenhagen har siden 1955 leveret smukt og stilrent interiør til danskere! De er et af de førende brands, når det kommer til Skandinavisk interiør! Teamet bag brandet rejser verden rundt for at finde inspiration fra de nyeste trends og idéer til løbende videreudvikling af mærket.

Forarbejdningen er vigtig for Broste Copenhagen, og den skal helst foregå, så det originale udtryk bevares. Det stiller krav til kvaliteten af råmaterialerne, der altid udvælges nøje, så de færdige produkter bliver af allerhøjeste kvalitet.

De udvalgte Broste Copenhagen serier

Vi har nøje udvalgt de serier fra Broste Copenhagen, som passer ind i vores øvrige sortiment. Således faldt vi helt og aldeles for “Nordic Sea”-serien og dens unikke udtryk. Ikke to dele i hele serien er ens! Hver enkelt del bliver først håndmalet med en hvid glasur i tynde striber, og herefter bliver den smukke grågrønne glasur påført. Glasurens farve afhænger af, hvor i ovnen hver enkelt del af stellet befinder sig under brændingen - det er virkelig en skøn detalje, som vi er helt vilde med!

"Nordic Coal"-serien og "Nordic Sand"-serien består som "Nordic Sea"-serien af hånddrejet og -glaseret keramik med helt unikt udtryk. Farven i "Nordic Coal"-serien er intenst mørk i superflotte koksgrå nuancer. "Nordic Sand"-serien er til gengæld i en skøn lys sandfarve i forskellige nuancer med klare associationer til de nordiske strande og den nordiske natur i sin helhed.

Krusene i GRØD-serien, har også fundet vej til vores hylder. Også de nærmest emmer af nordisk køkken og kvalitet, og den lyse struktur i hver enkelt krus synes vi passer rigtig godt sammen med netop vores kaffe og te.

Broste Copenhagen forhandler

Vi er stolte af at have fået Broste Copenhagen ind i vores sortiment! Og vi er vilde med de moderne udtryk, som de udvalgte serier har, fordi vi kan se, hvordan de vil kunne pryde næsten ethvert hjem.

Gittes favorit er mega kruset - der kan være masser af kaffe i, og så er det bare rart at holde i hånden! Når der dækkes op til kaffebord, ser det rigtig hyggeligt ud, at hvert krus har sit eget udtryk. En skøn detalje som mange bemærker!

 

Læs mere
Viser 1 - 78 af 78 varer
Viser 1 - 78 af 78 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder