Bestsellers

Brands

Alle varer fra brand Broste Copenhagen

Her finder du klassisk og smukt stentøj fra Broste Copenhagen. Vi har udvalgt de flotteste krus, kander, m.m til dig, som vil pynte dit kaffebord flot op.

Broste Copenhagen har siden 1955 leveret smukt og stilrent interiør til danskere. De er et af de førende brands når det kommer til Skandinavisk interiør.
Teamet bag rejser verden rundt for at finde inspiration og hele tiden videreidvikle mærket med de nyeste trends og idéer.

Forarbejdningen er vigtig for Broste Copenhagen, og skal helst foregå så det originale udtryk bevares. Det stiller krav til kvaliteten af råmaterialerne, der altid udvælges nøje så de færdige produkter er af allerhøjeste kvalitet.

De udvalgte Broste Copenhagen serier

Vi har nøje udvalgt de serier fra Broste Copenhagen, som passer ind i vores øvrige sortiment.
Således faldt vi helt og aldeles for “Nordic Sea” serien og dens unikke udtryk. Ikke to dele i hele serien er ens!
Hver enkelt del bliver først håndmalet med en hvid glasur i tynde striber og herefter bliver den smukke grågrønne glasur påført. Afhængig af hvor i ovnen hver del befinder sig, vil glasuren få en forskellig farve. Det er virkelig en skøn detalje, som vi er helt vilde med!

Krusene i GRØD serien, har også fundet vej til vores hylder. De emmer af nordisk køkken og kvalitet, og den lyse struktur hver enkelt krus har synes vi passer rigtig godt sammen med vores kaffe og te.

Broste Copenhagen forhandler

Vi er stolte af at have fået Broste Copenhagen ind i vores sortiment.
Vi er vilde med de moderne udtryk som de udvalgte serier har, og vi ved at det vil bringe lykke i de hjem hvor det får lov at pryde.

Gittes favorit er mega kruset. Der kan være masser af kaffe i og så er det bare rart at holde i hånden. Når der dækkes op til kaffebord, ser det rigtig hyggeligt ud af hvert krus har sit eget udtryk. En skøn detalje som mange bemærker.

 

Læs mere
Viser 1 - 12 af 12 varer
Viser 1 - 12 af 12 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder