Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - klassisk og stilrent interiør

Her finder du klassisk og fantastisk lækkert stentøj og smukke glasvarer fra Broste Copenhagen! Vi har udvalgt flotte glaserede krus, kander, drikkeglas m.m i de skønneste farver til dig - se dem allesammen længere nede på denne side!

Læs mere

Broste Copenhagen har siden 1955 leveret smukt og stilrent interiør til danskere! Det er et af de absolut førende brands, når det kommer til lækkert skandinavisk interiør! Teamet bag brandet rejser verden rundt for at finde inspiration fra de aller nyeste trends og idéer til løbende videreudvikling af brandet.


Forarbejdningen er særlig vigtig for Broste Copenhagen, og den skal helst foregå, så det originale udtryk bevares bedst muligt. Det stiller krav til kvaliteten af råmaterialerne, der altid udvælges omhyggeligt, så også de færdige produkter bliver af allerhøjeste kvalitet.


De udvalgte Broste Copenhagen serier


Vi har nøje udvalgt de serier fra Broste Copenhagen, som passer særlig godt ind i vores øvrige sortiment. Således faldt vi helt og aldeles for “Nordic Sea”-serien og dens meget unikke udtryk. Ikke to dele i hele serien er ens! Hver enkelt del bliver først håndmalet med en hvid glasur i tynde striber, og herefter bliver den smukke grågrønne glasur påført, inden keramikken sluttelig brændes. Glasurens farve afhænger af, hvor i ovnen hver enkelt del af stellet befinder sig under brændingen - det er virkelig en skøn detalje, som vi er helt vilde med!


"Nordic Coal"-serien og "Nordic Sand"-serien består som "Nordic Sea"-serien af hånddrejet og -glaseret keramik med et helt unikt udtryk. Farven i "Nordic Coal"-serien er intenst mørk i superflotte koksgrå nuancer. "Nordic Sand"-serien er til gengæld i en skøn lys sandfarve i forskellige nuancer med klare associationer til de nordiske strande og den nordiske natur i sin helhed.


De super lækre krus og kander i Brostes “Grød”-serie har også fundet vej til vores hylder. Også de nærmest emmer af nordisk køkken og kvalitet, og den lyse struktur i hver enkelt del synes vi passer rigtig godt sammen med netop NORUs kaffe og te.


Sidst, men slet ikke mindst, skal nævnes Broste Copenhagens fuldstændigt fantastisk smukke glasvarer! Fra den smukke ravgyldne “Amber”-serie kan vi tilbyde alt fra små og store vandglas til vinglas, Martini-glas, champagneglas og cocktailglas. Fra den virkelig kønne serie “Hammered” kan vi tilbyde små og store drikkeglas og fantastisk lækre kander i “hamret glas” i de skønneste pastelfarver. 


Tag selv et kig på de forskellige serier - der er i sandhed noget for enhver smag!


Broste Copenhagen forhandler


Vi er ret stolte af at have fået Broste Copenhagen ind i vores sortiment! Og vi er vilde med de moderne udtryk, som de udvalgte serier har, fordi vi kan se, hvordan de vil kunne pryde næsten ethvert hjem.


Gittes egen favorit er mega kruset - der kan være masser af kaffe i, og så er det bare rart at holde i hånden! Når der dækkes op til kaffebord, ser det rigtig hyggeligt ud, at hvert krus har sit eget udtryk. En skøn detalje som mange bemærker!


Derfor skal du købe dine varer hos NORU


Vi går op i god kvalitet, økologi og i bæredygtighed! Og når du køber dine varer hos NORU, er du sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og endda også mulighed for levering få timer senere, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 


Når du køber ind hos NORU, kan du betale med betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du naturligvis også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.


Levering


Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at når du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå meget hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.


Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 42421115.


Afhentning af dine varer i Søborg


Opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer - det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en E-mail, så snart ordren er behandlet, og varerne er klar til afhentning. Vi har dog ofte temmelig travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Læs mindre
Viser 1 - 24 af 237