Ice Tea

Ice Tea

Ice Tea  - læskende og styrkende

Er der noget så læskende og forfriskende på en hed sommerdag som et stort glas isafkølet frisk iste? Du kan på meget let vis brygge din egen iste helt fra bunden, så du får den, præcis som du bedst kan lide den - stærk eller mild, sødet eller usødet, med ekstra aroma eller med den helt rene smag af te. 

Iste - ...

Læs mindre

Ice Tea  - læskende og styrkende

Er der noget så læskende og forfriskende på en hed sommerdag som et stort glas isafkølet frisk iste? Du kan på meget let vis brygge din egen iste helt fra bunden, så du får den, præcis som du bedst kan lide den - stærk eller mild, sødet eller usødet, med ekstra aroma eller med den helt rene smag af te. 

Iste - eller Ice Tea - drikkes verden over og er især i sommervarmen et meget populært alternativ til både varm te og til sodavand og limonade. I nogle lande tilsættes iste kulsyre, så den bliver til en slags sodavand, og i andre lande tilsættes den kolde te fløde eller mælk. I Danmark drikkes iste dog oftest som en læskedrik uden bobler og uden mælkeprodukter, men sødet og i nogle tilfælde med ekstra aroma i form af eksempelvis citrus- eller ferskensaft.

Der er ikke mange drikke, der læsker, køler og forfrisker på samme vis som et stort glas iste! Det er den ultimative sommerdrik, som i øvrigt ikke på nogen vis bliver ringere af også at blive serveret om vinteren! Har du ikke smagt hjemmelavet iste før, så prøv det - det er fantastisk på en varm dag!

Sådan laver du din egen iste

Ofte laves iste på frugtte, men den kan sagtens laves på mere traditionel og “ren” te også. Især grøn, hvid, Oolong og sort te egner sig fortrinligt til iste med eller uden ekstra aroma i form af sødme, frugt, bær eller krydderurter. Af krydderurter egner specielt mynte, citronmelisse og basilikum sig storartet til iste, og af frugt er især citron, lime, hindbær, jordbær, blåbær og fersken meget poulært at tilsætte.

Selve arbejdet med at lave sin egen iste tager kun få minutter, men ventetiden på, at teen er blevet kold kan for nogen kræve lidt tålmodighed! Det er derfor et godt tip at lave teen og stille den på køl om aftenen, så der er frisk og kold iste allerede fra næste morgenstund - eller man kan simpelthen afkøle teen hurtigt ved at hælde den lunkne eller let afkølede te direkte over isterninger:

  1. Bryg en te på samme vis, som du normalt laver te - med tebreve eller med løs te. Teen skal dog være en del stærkere, end du normalt kan lide den, da den fortyndes under afkølingen.

  2. Sød evt. teen med rørsukker, hvidt sukker, god honning, krydderurter eller frugtsirup, hvis du ønsker den færdige iste sød.

  3. Hæld den lunkne eller let afkølede og koncentrerede te over masser af isterninger. Jo stærkere teen er, jo flere isterninger kan du bruge til afkølingen, og jo hurtigere er din iste klar!

Den færdige kolde iste kan serveres i en fin glaskande eller direkte i store glas med masser af knust is, sugerør og citrusskiver, bær, frugtsirup, mynte eller andet efter smag. 

Koldbrygget iste

Et alternativ til traditionelt brygget iste er koldbrygget te. Det adskiller sig fra traditionel iste ved, at det aldrig kommer i kontakt med varmt vand. Dermed frigives teens bitre olier ikke, og man får man en mindre bitter te, som ofte vil kunne drikkes også af folk, der ellers ikke bryder sig om te og kaffe. 

Når man koldbrygger, kan man med stor fordel anvende udstyr, der er skabt til netop dette formål. NORU forhandler de lækreste koldbryggere af høj kvalitet, der alle er med indbygget filter og egner sig perfekt til formålet.  Udover selve bryggeudstyret skal der blot anvendes teblade og koldt vand fra hanen. Læs mere om koldbrygning og tilhørende udstyr her.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går selvfølgelig ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kortet, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores bedste for, at dine varer altid når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder, at bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også muligheden for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Læs meget mere her om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er der mulighed for selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Hvis du vælger denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid super travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 31 af 31 varer
Viser 1 - 31 af 31 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder