Clipper Te

Viser 1-19 af 19 element(er)

Te med indbygget god samvittighed

Clippers teer er intet mindre end fantastiske, og det er helt sikkert også derfor, at de er så utroligt populære hos NORU's kunder! I de delikate teer anvendes lutter naturlige råvarer, og disse er altid økologiske og ikke mindst fairtrade-producerede! Tilsammen betyder dette, at teerne er helt fri for rester af pesticider, og at de i øvrigt er fremstillet under forhold, der fremmer velfærd for både dyr og mennesker samt i højest mulig grad tager hensyn til natur og miljø i bred forstand. Der er simpelthen indbygget god samvittighed i Clippers lækre teer!

De "ægte" teer

Man kan dele de lækre teblandinger fra Clipper op i hhv. "ægte" teer og infusions-teer. De "ægte" teer kaldes alene sådan, fordi en eller flere af komponenterne i de enkelte teblandinger er eksempelvis sort, hvid eller grøn te, der kommer fra teplanten Camellia Sinensis. Infusions-teerne er derimod rene urteteer og alene baseret på tørrede urter, bær, frugt etc.

De "ægte" teer fra Clipper kommer i fantastiske blandinger med tørrede urter og bær samt naturlige urte- og bærolier. F.eks. kan du få en virkelig delikat hvid te i kombination med naturlig hindbæraroma og tørrede hindbærstykker, ligesom du i sortimentet blandt mange andre herlige teblandinger også finder en fantastisk grøn te med både naturlig aroma og tørret limeskal og ingefær. Du finder også en sort te med naturlige aromaer i skønsom blanding med tørrede solbær, hindbær og jordbær. Og - ja - der findes mange andre virkelig skønne teblandinger fra Clipper - tag selv et kig i NORU's fulde sortiment her på siden. Du finder helt sikkert mindst en, der lige passer til dig!

Ligeledes finder du i Clipper-sortimentet også teblandinger med mere, mindre eller slet ingen koffein. Det er derfor også muligt at finde "ægte" teblandinger, som kan indtages lige inden sengetid, uden at du derved risikerer ikke at kunne sove, fordi du har indtaget koffein.

Grøn, sort og hvid te har i sig selv et forholdsvis højt naturligt indhold af ikke alene vitaminer og mineraler, men også af antioxidanter, som er kendt for at bekæmpe kroppens frie radikaler, der kan forårsage forskellige alvorlige sygdomme. I kombination med rene og helt giftfri, naturligt dyrkede urter, bær og frugt, som også i sig selv indeholder masser af vitaminer og mineraler og har forskellige sundhedsfremmende egenskaber, får du teblandinger, der ikke alene smager aldeles fantastisk, men som også styrker kroppen i større eller mindre grad.

Urtete-infusioner 

Clipper producerer noget af det allerbedste og allermest velsmagende fairtrade-producerede hverdags-te overhovedet. Og virksomhedens infusions-tebreve, som er rene urteteer uden tilsætning af ægte te, er på ingen måde en undtagelse! De kan anvendes på helt normal vis til tilberedning af velsmagende te, men de kan altså også anvendes til tilberedning af koncentrerede te-infusioner.

De fleste har hørt udtrykket "infusion" i forbindelse med te, men mange forstår ikke, hvad udtrykket dækker over. En infusion og en te er nemlig slet ikke det samme. De tilberedes på forskellig vis, og de kan også have vidt forskellige egenskaber. Almindelig te tilberedes ved, at du overhælder de tørrede teblade med meget varmt eller næsten kogende vand, hvorefter du fjerner tebladene igen efter et antal minutter. En infusion tilbereder du ved igennem lang tid - og gerne i adskillige timer eller hele dage - at lade tørrede blomster, planter og urter opbløde i indledningsvis langt mindre varmt vand, indtil aroma og duft frigives helt til vandet. Derefter sis urterne fra, og den kraftige og koncentrerede infusion hældes på flaske og opbevares i køleskabet, indtil den skal indtages.

Infusions-tebreve, der ikke rummer "ægte" sort, hvid eller grøn te fra teplanten, kan altså også sagtens anvendes til brygning af almindelig urtete og indtages et antal minutter efter tilberedningen, men vil du have det fulde udbytte af teens aroma og forskellige egenskaber, bør teen altså tilberedes som en infusion.

Clippers friske og varierede udvalg af infusions-teer er alle økologiske, og de fleste er tillige 100% koffeinfri. De har en frisk og lækker frugtagtig smag, som de fleste kan lide, og der er med sikkerhed også mindst én favorit til dig. Så har du ikke prøvet te-infusioner før, bør du næsten give dig selv chancen nu.

Miljørigtige teposer

Teblandingerne fra Clipper kommer i tebreve, som er super lette at have med at gøre, når du hurtigt skal lave en virkelig god kop te - eller to. Og udover at Clipper i det hele taget er kendt for på alle tænkelige områder at handle forsvarligt i forhold til miljøet, så er et ekstra eksempel derpå dette:

Clipper bruger altid ublegede teposer! Almindelige teposer gennemgår nemlig normalt en krævende blegnings-proces for at komme til at se hvide og rene ud. Denne proces er dog ikke god for miljøet - eller for de kunder, der i sidste ende drikker teen. For at blege teposerne anvender man nemlig til formålet en blanding af kemikalier, som ikke er ret sunde for hverken miljø eller mennesker. I stedet har man hos Clipper valgt simpelthen at anvende ublegede teposer. Ja, de er ikke helt så rent hvide, som så mange andre teposer - men de er simpelthen proppet med ansvarlighed - udover med virkelig lækker te! Det synes vi hos NORU er vigtigt.

Til sidst skal vi bare lige nævne, at teæskerne fa Clipper er utroligt charmerende, og sagtens kan sættes direkte på tebordet - også når der er gæster. Sidstnævnte vil helt sikkert værdsætte, at de selv kan udvælge sig en te, når de forskellige fine æsker med tebreve sættes samlet på bordet.