Smuk adventsstage fra Bloomingville - Jutta.
Sort metal
Jutta Adventsstage fra Bloomingville, sort metal
Smuk hængende adventsstage fra Bloomingville, Jutta (Diameter 40 cm)
Smuk adventsstage fra Bloomingville - Jutta.
Sort metal
Jutta Adventsstage fra Bloomingville, sort metal
Smuk hængende adventsstage fra Bloomingville, Jutta (Diameter 40 cm)

Jutta Adventsstage

Bloomingville
86-133-06

Jutta Adventsstagen fra Bloomingville, er en super flot adventsstage, som hænger elegant ned fra loftet. Længden på hele adventsstagen lyder på hele 70,5 cm. Så der er altså virkelig god plads til, at denne rigtigt kan komme til sin ret i rummet.
Pynt adventsstagen med nogle fine bloklys eventuelt forskelligfarvede, så du kan sætte dit helt eget udtryk på julen. For hvem siger, at alle lys skal være hvide eller røde?

399,00 kr.

Beskrivelse

Denne smukke adventsstage fra Bloomingville, kommer med hængende længde på 70,5 cm til, virkelig at pryde i rummet. Du hænger nemt adventsstagen op i loftet med krogen for enden af metalkæden.
Det sorte metal, som adventsstagen er lavet i, gør det også nemt for dig, at pynte stagen nøjagtigt, som du selv vil have det. Find lidt pyntegran og hæng det på siden af stagen, sammen med nogle Ilex-grene eller kristtjørn. Da den grønne og røde farve jo virkelig komplimenterer hinanden godt. Det er jo bare ét af forlagene, ud af de mange, som du kan pynte på adventsstagen.

Der er jo selvfølgelig også plads til 4 lys. Denne adventsstage er lavet til bloklys, og her sammensætter du selvfølgelig også farverne, som du nøjagtigt selv vil have det.

Specifikationer:

Diameter: 40 cm
Højde: 70,5 cm

Materiale: Metal
Farve: Sort
Sammensætning: Jern

Produktoplysninger

Materiale
Metal
Farve
Sort
Diameter
40 cm
2022-09-01

Bedømmelse Anmeldelser (0)